Fier 2

El-ladcykel med 2 hjul

Fra 35.999 kr.

Manøvredygtig ladcykel med elmotor

Med vores 2-hjulede elladcykel får du en lækker kvalitets cykel, som er nem at styre igennem byens veje og stier. De to hjul gør, at cyklen styres på samme måde som en almindelig cykel og det lave tyngdepunkt, samt cyklens vægt gør, at ladcyklen er i god balance. 

Cyklen leveres med 1 bænk monteret i kassen, samt to justerbare tre-punktsseler, så du nemt kan spænde dine børn sikkert fast. I kassen er der også mulighed for at montere en indsats hvor på man kan isætte sin Maxi-Cosi autostol. Dette gør at du kan have 3 børn med på tur, i denne lækre ladcykel.

El-ladcyklen er udstyret med den effektive, og næsten lydløse centermotor, BOSCH Performance CX Cargo Line motor der nemt og hurtigt, hjælper dig til at komme op i fart. Centermotoren tager det tunge slæb når det går op af bakke, og du kan nemt justerere assistanceniveauet på det fastmonterede BOSCH Purion display, som sidder indenfor rækkevidde på venstre side af styret. Det betyder, at du ikke behøver, at slippe håndtaget for at betjene displayet. Ladcyklen kommer med vores flexbatteriløsning, hvilket betyder, at du kan vælge i mellem et 400Wh eller 500Wh BOSCH batteri. Så kan du vælge ud fra dine personlige behov dækket, og købe ladcyklen med den størrelse batteri du ønskerdine behov.

400Wh - 35.999 kr. i vejledende udsalgspris
500Wh - 38.199 kr. i vejledende udsalgspris

Skal du bruge cyklen til erhverv, eller ønsker du at tage den med på cykelferie, så er det muligt, at få eftermonteret en ekstra batteridock på kassen, så du kan have 2 batterier tilkoblet elsystemet på samme tid. 

For at gøre hverdagen nem har vi udstyret sadelpinden med en quick release, som gør, at sadlen, nemt og hurtigt, kan justeres op og ned. Denne funktion, kombineret med den lave indstigning, gør, at man nemt kan være flere personer, om at deles om cyklen. Vi anbefaler, at man mindst er 157 cm. høj for at køre på ladcyklen.

Fier 2 kommer, i de første produktioner, med Enviolos smarte trinløse gearsystem. Med Enviolo´s Twist Pro drejegreb justerer du nemt det trinløse gear, så det passer til din kørsel. Cyklen er udstyret med et ekstra bredt dobbelt støtteben, så du nemt kan parkere stabilt på alle underlag. For os betyder det meget at du kan bevæge dig sikkert ud i den travle trafik. Fier 2 er derfor udstyret med vore prisvindende V-light baglygte, som får strøm fra elstystemets batteri, så kan du nemt ses af andre i trafikken. V-light lyser bagud og kan ses fra siden, som en almindelig baglygte, men den kaster også et rødt lys ned på jorden bag cyklen. Lyset er formet som et V og det opfordre dine medtrafikanter til at holde god afstand til dig, når de kommer bagfra. Læs mere om Batavus V-light her. Ladcyklen kommer også med præindstillet kørelys, så du altid er synlig i trafikken, også i dagslys. 

 

Ekstraudstyr

Der er desuden mulighed for at tilkøbe en del ekstraudtsyr til elladcyklen. Af ekstraudstyr kan du vælge imellem et cover til hele cyklen eller et cover kun til kassen. Der kan også tilkøbes en overdækning, så børnene kan sidde tørt på regnvejrsdage. Der kan købes polstrede sæder, som kan monteres på bænken. Det er muligt at få en adaptor, som kan monteres hvori man kan isætte en Maxi-Cosi autostol. Der kan også monteres et baby-sæde på bænken (fra 3 til 9 måneder), hvor til der yderligere kan tilkøbes en støttepude, som kan sættes i stolen, så den kan børn fra to måneder. Der findes også et sæde til mindre børn (fra 8 til 18 måneder), så de opnår lidt ekstra støtte på turen. Læs mere om ekstraudstyret her

 

                    

                   

                    

Del:
Stor kasse med plads til 2 børn og autostol
Manøvredygtig ladcykel
Effektiv BOSCH Performance CX Cargo motor
Quick release, så sadelhøjden nemt og hurtigt kan indstilles
Lav indstigning og lavt tyngdepunkt, som sikrer en god balance på ladcyklen
Masser af ekstraudstyr

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Batteri
11.0Ah/396Wh/36V - 13,4Ah/482Wh/36V
Batteri rækkevidde*
400Wh - 30 til 50 km. / 500Wh - 40 til 70 km.
Batteriets placering
På bagsiden af ladet/kassen
Aftageligt/Fast batteri
Aftageligt batteri
Motorens placering
Centermotor
Elsystem
BOSCH Cargo E-system
Type af motor
BOSCH Performance CX Gen4 Cargo Line
Motorkraft
85
Display
BOSCH Purion Performance, LED display
Aftageligt/Fast display
Fast display
Assistance niveauer
5 assistance niveauer
Walk Assist
Walk Assist via betjeningspanelet
Forlygte
Herrmans MR8, som drives af cyklens batteri
Baglygte
Batavus V-light baglygte, som drives af cyklens batteri
Geargruppe
Enviolo trinløse gear
Gear
Trinløse gear - Nuvinci Enviolo
Cyklens vægt (ca.)
58
Batteriets vægt
2,5
Forbremse
Hydraulisk skivebremse - Magura CT
Bagbremse
Hydraulisk skivebremse - Magura CT
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Orbis sadel med håndtag
Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer med elastikker
Type af lås
AXA Solid ringlås og AXA låsecylinder til batteri
Støtteben
Dobbelt støtteben, ekstra bred
Dæktype
Punkterhæmmende - CST Cargo Brooklyn Pro
Kassens lasteevne
100 kg.
Kassens materiale
Aluminium og EPP skum
Kassens mål
L: 107 cm. x B: 71 cm. x H: 51 cm.
Trinbræt på kasse
Trinbræt på begge sider af kassen
Antal bænke
1
Antal trepunktsseler
2
Antal mulige pladser
2 på bænken, samt mulighed for montering af adaptor til Maxi-Cosi autostol
Antal hjul
2
Cyklistens højde
Vi anbefaler at man minimum er 157 cm. høj
Højdejusterbar sadel
Sadlen er justerbar med quick release
Tophastighed
Motoren hjælper op til 25km./t.
Certificeringer
SGS og TÜV
Hjulstørrelse, baghjul
55 - 559/26"
Hjulstørrelse, forhjul
55 - 406/20"
Mulighed for tilkøb af ekstra batteripakke
Et ekstra 400Wh eller 500Wh batteri kan monteres på cyklen
Type af batteri
Lithium-ion (Li-ion)
Stelstørrelser (cm.)
52
Farve
Smoking Black


*Den oplyste rækkevidde er ikke en garanti for det antal kilometer man kan køre på cyklen. Det højeste antal km. er målt ved kørsel under optimale forhold (på samme måde som det måles/oplyses på biler). Rækkevidden vil altid være afhængig af vejrforhold, køreunderlag, hvilket terræn der køres i, den samlede person- og bagagevægt, kørestil og lignende. Du kan læse mere i vores artikel om rækkevidde.