Tilbehør til Fier 2

Mulighederne er mange når der skal vælges udstyr til vores Fier 2. Du finder alle tilkøbs mulighederne til vores 2-hjulede elcykel herunder. 

 

Du kan læse mere om Fier 2 el-ladcyklen her.

Cover til kassen

 

Med et cover kan du nemt dække kassen over. Så undgår du at kassen er våd efter regnvejr eller der blæser skidt og affald ned i kassen. Coveret er også praktisk hvis du transporterer varer i din ladcykel.

 

 

Vejl. Udsalgspris - kr. 549

Art. Nr. 728257

Kaleche

 

Overdækningen til kassen, beskytter børn og dyr for regn, vind og stærk sol. Kalechen er udført i ekstra stærk PVC, og med specielt plast til vinduerne for optimalt udkig. Sidepanenlerne kan nemt lynes op, med de kraftige YKK lynåse, og derefter rulles op og fastgøres med velcro. 

 

 

Vejl. Udsalgspris - kr. 2249

Art. Nr. 731637

Adaptor til Maxi-Cosi autostol

 

Med en autostols adaptor fra Steco monteret i ladcyklens kasse, kan du nemt isætte en Maxi Cosi autostol så din baby (fra 3 måneder) sidder sikkert og godt under kørslen. Der er indbyget affjedring i adaptorens ben. Med autostols adaptoren, vender autostolens åbning mod dig selv, så du og dit barn kan se hinanden under kørslen. Adaptoren passer til størstedelen af alle Maxi Cosi autostole, sam en del autostole fra andre brands.

 

Art. Nr. 727687

Vejl. Udsalgspris - kr. 1199

Babysæde

 

Med babysædet monteret på ladcyklens bænk, så kan børn 3 til 10 måneder, sidde sikkert og fastspændt under kørslen. Der kan monteres 2 baby-/barnesæder ved siden af hinanden, på ladcyklens bænk. Sædet er produceret i et vandafvisende og åndbart materiale.

 

Art. Nr. 727735

Vejl. Udsalgspris - kr. 849

 

Monterings sæt:

Art. Nr. 714444

Vejl. Udsalgspris - kr. 349

Hoved- og nakkepude til babysæde

 

Med Melia baby hoved- og nakkepude, kan du give ekstra støtte når dit barn sidder i babysædet. Med nakkestøtten kan du have din baby med fra 2 måneder. Materialet er stød absoberende og i et åndbart og vandafvisende materiale. 

 

Art. Nr. 727299

Vejl. Udslagspris - kr. 269

Sæde indsats til babysæde

 

Med Melia babysæde indsats kan du give ekstra støtte når dit barn sidder i babysædet. Materialet er åndbart og vandafvisende. 

 

Art. Nr. 706985

Vejl. Udslagspris - kr. 249

Barnesæde

Med barnesædet monteret på ladcyklens bænk, så kan børn 7 til 18 måneder, sidde sikkert og fastspændt under kørslen. Der kan monteres 2 baby-/barnesæder ved siden af hinanden, på ladcyklens bænk. Sædet er produceret i et vandafvisende, isolerende og stød absoberende materiale.

 

 

Vejl. Udsalgspris - kr. 949

Art. Nr. 728302

 

Monterings sæt:

Art. Nr. 682844

Vejl. Udsalgspris - kr. 239

Puder til bænk

 

Puderne til ladcyklens bænk giver dit barn ekstra komfort under kørslen. Der er plads til 2 sæt puder på bænken. Et pudesæt består af både sæde- og ryg pude. 

 

 

Vejl. Udsalgspris - kr. 349

Art. Nr. 728258

Cover til ladcykel

 

Med et fuldcover til ladcyklen, kan du nemt passe på din cykel, hvis du ikke har mulighed for at parkere i tørvejr. Det vandafvisende cover kan nemt strækkes ud over cyklen og fastgøres under cyklen.

 

Art. Nr. 728728

Vejl. Udsalgspris - kr. 999