Torino E-go® Classic

(i samarbejde med Fri Bikeshop)

17.999 kr.

SKØNHED OG SHOPPING CYKEL

Torino E-go® Classic er en lækker shopping elcykel i damestel. Den store indfarvede aluminiumskurv giver dig mulighed for at have hverdagens bagage med på cykelturen. Cyklen er også styret med en styrlås, når denne benyttes, låses forhjul og styr fast i en position. Og tyngden fra bagagen i kurven, vil ikke tippe forhjulet til siden og derved kunne vælte cyklen. Der kan også tilkøbes en kurveindsats, som er syet efter kurvens dimensioner og derfor passer perfekt. Kurve indsatsen kan nem knappes af og på, så du kan tage den med ind i dagligevare butikker og bruge den som kurv/pose. 

Elcyklen har fodbremse og fælgbremse på forhjulet. Og med cyklens 7 indvendige gear og den lukkede kædekasse, slipper man for en del daglig vedligeholdelse. Lygterne er fastmonteret på cyklen og der er en ringlås monteret, så du skal ikke tænke på at have lygter og låse med ud af døren. 

Lygterne drives af elcyklens batteri og vi har i baglygten integreret vores BRAKE-light feature. Det betyder at baglygten lyser kraftigere op når cyklens fart bremses, så samme måde som du kender det fra bilen baglygter.

Torino E-go® Classic har en forhjulsmotor og den benytter vores E-motion® Smart teknologi, som er et stabilt elsystem der har et betjeningsvenligt display med 5 køreprogrammer. Med de fem valgmuligheder kan du nemt tilpasse elcyklens assistance til dine omgivelser og behov. Cyklen kommer med et 400Wh batteri, som giver dig en god rækkevidde.

Med motoren er placeret i forhjulet, starter motoren med at assistere så snart du begynder at træde i pedalerne, og afhængigt af hvilket niveau du vælger, kan du sikre dig en effektfuld trædeassistance, også selvom kræfterne i benene ikke er, hvad de har været. Du kan hertil også benytte Power Assist funktionen, som aktiveres via displayet, og som giver dig ekstra hjælp i niveauerne 1-4, hvis bakken er ekstra stejl, eller vinden er stik modvind. Denne assistance funktion kan også benyttes når du skal trække cyklen. Walk Assisten betyder at motoren sætter i gang og trækker med en fart op til 5 km.t. 

Torino E-go® Classic er lakeret i den smukkeste lyse, mat blå farve, og både kurv, bagagebærer og den lukkede kædekasse er indfarvet i samme tone. Sammen med den indvendige kabelføring giver det fineste helheds indtryk og gør cyklen utrolig elegant. 

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

 

Varenr.: D49 - BE101901 / D55 - BE101902 / D61 - BE101903
Del:
Stor og rummelig indfarvet aluminiumskurv
Praktisk styrlås
Indfarvet lukket kædekasse
E-motion Smart elsystem med forhjulsmotor
BRAKE-light integreret i baglygten

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Forlygten drives af cyklens batteri
Baglygte
BRAKE-light baglygte, som drives af cyklens batteri
Greb
Håndtag i kunstlæder
Styrlås
Styrlås
Frontlad/Kurv
Indfarvet aluminiums kurv
Forbremse
Fælgbremse
Bagbremse
Fodbremse
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Sadel mærke
Selle Royal
Type af lås
Ringlås, med samme nøgle til batteriet - AXA Defender
Bagagebærer
Indfarvet aluminiums bagagebærer med elastikker
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe Roadcruiser Plus
Batteri
396Wh (11Ah/36V)
Batteri rækkevidde*
400Wh - 25 til 90 km
Batteriets placering
Under bagagebæreren
Aftageligt/Fast batteri
Aftageligt batteri
Motorens placering
Forhjulsmotor
Elsystem
E-motion® Smart
Type af motor
Friløbsmotor
Motorkraft
25 Nm
Display
LCD-display med separat styrbetjening
Aftageligt/Fast display
Fast display
Assistance niveauer
5 køreprogrammer
Power Assist
Power Assist via display
Walk Assist
Walk Assist via display
Cyklens vægt (ca.)
23 kg. ekskl. batteri
Batteriets vægt
3 kg.
Stelstørrelser (cm.)
49/55/61
Farve
Matt Bluelagoon


*Den oplyste rækkevidde er ikke en garanti for det antal kilometer man kan køre på cyklen. Det højeste antal km. er målt ved kørsel under optimale forhold (på samme måde som det måles/oplyses på biler). Rækkevidden vil altid være afhængig af vejrforhold, køreunderlag, hvilket terræn der køres i, den samlede person- og bagagevægt, kørestil og lignende. Du kan læse mere i vores artikel om rækkevidde.

Batavus Cykel - Elcykel - Klassisk cykel - Unisex cykel - Herrecykel - Damecykel - Finez E-go® Power Exclusive Plus DE 2023

Finez E-go® Power Exclusive Plus DE

Str. 48/53/57 Fra 30.999 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Damecykel - Herrecykel - Unisex - Firenze E-go® 2023

Firenze E-go®

Str. 48/53/57 22.999 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Damecykel - Herrecykel - Unisex - Altura E-go® Power Plus

Altura E-go® Power Plus DK

Str. 51/56 25.999 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Damecykel - Herrecykel - Unisex - Altura E-go® Power DK

Altura E-go® Power DK

Str. 51/56 24.999 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.