Finez E-go® Power Exclusive DE

29.999 kr.

EFFEKTIV OG DRIFTSIKKER ELCYKEL

Med en Finez E-go® Power Exclusive DE får du en elcykel med en kraftig motor og et Powertube batteri integreret i cyklens stel. Stellet er udformet med lavindstigning så det er nemt at stige af og på cyklen, også når du har ekstra vægt fra bagage på cyklen.

Cyklen kommer med en BOSCH Active Plus motor, som er støjsvag og reduceret i vægt. Motoren har rigtig god acceleration, så du hurtigt kan få fart i cyklen. Med både motoren placeret i kranken, og batteriet integreret i stellet, får du en sikker og stabil fornemmelse og balance, når du sidder på cyklen.

Finez E-go® Power Exclusive DE har fire niveauer af assistance, som er med til at give dig den hjælp du har brug for. Du nemt kan tilpasse assistancen til dine omgivelser, via betjeningsdisplayet som sidder ved venstre håndtag. Via center displayet, på midten af styret, kan du aflæse hvilket assistanceniveau du er på og hvor hurtigt du kører.

Elcyklen har et enkelt og klassisk design og kommer i en mat sort lakering. Modellen kommer også med vores Batavus Aerflow 2.0 forlygte, hvor lygten er integreret i forskærmen, og hvor lyset, ikke bare kan ses forfra men også fra siden. Du skal derfor ikke være bekymret for at blive overset i trafikken. 

Med en Finez E-go® Power Exclusive DE får du god komfort, med den affjedrede sadelpind og forgaffel, som sikrer dig, at du ikke får jag og stød i ryg og lænd når du kører på et ujævnt underlag.

Cyklen er udstyret med det effektive og holdbare Gates CDX remtræk. Den største fordel er, at et remtrækket holder i længere tid end en kæde. Man kan forvente at et remtræk holder minimum dobbelt så længe som et kædetræk ville gøre. Nogle cyklister beretter, at de har cyklet over 30.000 km, før de har udskiftet dele i remtrækket.

En af grundene til at et remtræk er mere holdbart er, at remmen ikke strækkes ud, på samme måde som en kæde gør, når den bliver brugt. Da remmen ikke strækkes over tid, reduceres sliddet på tandhjulet, der derfor heller ikke skal skiftes så ofte. Du slipper også for at skulle koncentrere dig om jævnligt at skulle smøre og stramme kæden. Udover alt det praktiske ved remtrækket får du altså også en sublim køreoplevelse, da remmet giver et mere konstant træk end en kæde og du vil opleve en mere smooth kørsel. Læs meget mere om remtræk her.

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

Del:
Driftsikker elcykel med BOSCH Active Plus elsystem
Aerflow 2.0 forlygte integreret i forskærmen
Batteri integreret i stellet (Powertube)
Affjedret forgaffel og sadelpind

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Batteri
601Wh (16,7Ah/36V)
Batteri rækkevidde*
600Wh - 60 til 120 km.
Batteriets placering
Integreret i stellet (Powertube)
Aftageligt/Fast batteri
Aftageligt batteri
Motorens placering
Centermotor
Elsystem
BOSCH
Type af motor
BOSCH Active Plus
Motorkraft
50 Nm
Display
BOSCH Intuvia LCD Display
Aftageligt/Fast display
Aftageligt display
Assistance niveauer
4 køreprogrammer
Forlygte
Aerflow 2.0 forlygte, som drives af cyklens batteri
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
ca. 26 kg.
Batteriets vægt
3,5 kg.
Forbremse
Hydraulisk skivebremse
Bagbremse
Hydraulisk skivebremse
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Sadelpind
Affjedret sadelpind
Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer med elastikker
Forgaffel
Affjedret forgaffel - Batavus Aerflow 2.0
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - Abus
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Remtræk
Gates Belt Drive CDX
Dæktype
Schwalbe Energy Active
Stelstørrelser (cm.)
48/53/57 53/57/61
Farve
Mat Sort Mat sort


*Den oplyste rækkevidde er ikke en garanti for det antal kilometer man kan køre på cyklen. Det højeste antal km. er målt ved kørsel under optimale forhold (på samme måde som det måles/oplyses på biler). Rækkevidden vil altid være afhængig af vejrforhold, køreunderlag, hvilket terræn der køres i, den samlede person- og bagagevægt, kørestil og lignende. Du kan læse mere i vores artikel om rækkevidde.

Batavus Cykel - Elcykel - Citybike - Herrecykel - Stratos E-go® 2020

Stratos E-go® (H)

Str. 57/61 20.499 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Herrecykel - Zonar E-go® 2020

Zonar E-go® (H)

Str. 53/57/61 21.399 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Herrecykel - Agudo E-go® 2019

Agudo E-go® (H)

Str. 57/61 23.299 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Klassisk cykel - Herrecykel - Oxford E-go® 2020

Oxford E-go® (H)

Str. 53/57/61 16.799 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.