9.999 kr.

LETKØRENDE KLASSISK CYKEL

Finez er en virkelig skøn klassisk cykel med rigtig god vægtfordeling, en moderne klassiker. Cyklen sikrer den klassiske oprejste kørestilling men samtidig er stellet udformet på en sådan måde at du også kan få en god fremdrift i cyklen.

I designet af cyklen, er der tænkt i mange praktiske detaljer. Med den lukkede kædekasse, kræver kæden et minimum af vedligehold. Du har altid lys på cyklen med de fastmonterede lygter, og du behøver ikke huske på at skifte batterier. Både forlygte og baglygte bliver forsynet fra dynamo navet. Sadelpinden er affjedret, så du opnår ekstra komfort især ved kørsel på ujævnt terræn.

Yderligere er Finez udstyret med 7 Shimano Nexus gear, som sikrer en lav grad af vedligeholdelse. Herudover er der ved disse gear, mindre steps imellem hvert gear som gør, at du hurtigere får fart i cyklen. Skiftene er også hurtigere og mere smoothe og du kan skifte gear i stillestående position, du behøver altså ikke at være i fart, før du må skifte gear. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser for og bag. de sikrer en effektiv opbremsning, også når du skal nødbremse. 

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

Artikel nr.: BE501117
Del:
Moderne version af den klassiske cykel
Fastmonterede dynamo lygter
Lukket kædeskærm
MIK kompatibel bagagebærer
Affjedret sadelpind

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Dynamo forlygte
Baglygte
Dynamo baglygte
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Forbremse
Hydraulisk skrivebremse
Bagbremse
Hydraulisk skivebremse
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Sadel mærke
Selle Royal
Type af lås
Ringlås - ABUS 4750
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe Roadcruiser / 42-622
Cyklens vægt (ca.)
20,4 kg.
Stelstørrelser (cm.)
57
Farve
Dark Blue


Batavus - Cykel - Klassisk Cykel - Herrecykel - Kvalitets Cykel - Cambridge 2023

Cambridge (H)

Str. 54/58/62 8.299 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.