8.299 kr.

CYKEL IKONET – KLASSISK HVERDAGSHELT

"Bedstemorcykler og bedstefarcykler" er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Vores Cambridge kommer med en lukket kædekasse, fodbremse og rullebremse, navdynamo, ringlås og en stor rummelig kurv og styrlås på damemodellen.

Cambridge modellen har en masse praktiske dele. Den lukkede kædekasse, 7 indvendige gear og rullebremserne sikrer dig en lav grad af vedligeholdelse. Dynamolygten sørger for at du altid har lys på cyklen og med den fastmonterede baglygte skal du ikke huske at have cykellygterne med ud af døren. På damemodellen har vi udstyret cyklen med en styrlås, den er super praktisk når man har kurv på sin cykel. Den sikrer, at cyklen ikke vælter, når kurven er fyldt.

Cyklen er stylet med indfarvede bagabebærer, skærme og aluminiums kurv (på damemodellen), det er med til at give cyklen et luksuriøst og gennemført udtryk. Du kan få Cambridge damemodellen i en klassisk sort lakering eller i den dybe grønne. Herre modellen kommer, ligesom damemodellen, i den samme flotte og klassiske blank sorte lakering. Du kan læse mere om vores kvalitets lakering her.

Med en Cambridge får du en perfekt storbycykel. Behagelig oprejst siddestilling, stilfuldt design og praktiske detaljer til din hverdags behov.

 

OBS. Herrecyklen vises med cykelpumpe, dette er desværre en fejl, den følger ikke med.

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

 

Varenr.: Sierra Green: D49 - BC101915 / D54 - BC101916 / D58 - BC101917 -- Sort: D45 - BC101149 / D49 - BC101416 / D54 - BC101417 / D58 - BC101418 / 
H54 - BC500009 / H58 - BC500010 /  H62 - BC500011 
Del:
Indfarvet bagagebærer og skærme, i vores holdbare kvalitets lak
Stor indfarvet kurv på damecyklen
Lukket kædekasse
Dynamonav
Smukt og tidløst stel

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Dynamo forlygte - AXA
Baglygte
Batteri baglygte - Spanninga
Greb
Kunstlæder håndtag
Styrlås
Betjeningsvenlig styrlås på damecyklen
Frontlad/Kurv
Indfarvet aluminiums kurv på damecyklerne
Forbremse
Rullebremse (ABS-Blokeringsfrit bremsesystem)
Bagbremse
Fodbremse
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Sadel mærke
Selle Royal
Type af lås
Ringlås - AXA Solid
Bagagebærer
Indfarvet aluminiums bagagebærer med klap
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe Roadcruiser Plus
Cyklens vægt (ca.)
19,9 kg.
Stelstørrelser (cm.)
54/58/62 49/54/58
Farve
Sort Sierra Green


Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.