Book en prøvetur på Fier 3

Book en prøvetur på Fier 3

Kan du heller ikke vente?

Vores længeventede Fier 3 kommer på lager til august, så hvis du også synes at ventetiden er lang? Så kan du nu skrive dig op til en prøvetur på vores trehjulede elladcykel Fier 3, og blive blandt de første til at få en prøvetur. 

Når du udfylder denne formular og vælger den ønskede forhandler, vil du blive kontaktet af forhandleren, når denne får ladcyklen hjem til butikken.

 

Find din nærmeste forhandler her.

Når du udfylder denne formular, giver du samtykke til, at vi videregiver den indtastede information, til den valgte forhandler. Forhandleren vil kun bruge dine oplysninger, til at kontakte dig, når de har Fier 3 cyklen i butikken, for at aftale et tidspunkt til en prøvetur.

Og du giver os (Batavus Danmark) samtidig tilladelse til, at vi sender dig nyhedsbreve, med tips og tricks til dit cykelliv, nyheder omkring cyklisme og nye Batavus modeller.

Vi behandler din e-mailadresse indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hello@weloveemails.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.