MIK kombatibel bagagebærer

MIK står for Mounting Is Key og er bl.a. et bagagebærer system, som åbner en verden af muligheder, i forhold til at have bagage med på din cykel. Med det smarte beslag på diverse tasker, kurve og kasser kan du let skifte mellem forskellige bagage løsninger. Og med MIK-stick, kan din bagage låses fast til bagagebæreren.

Mandag kan du klikke cykeltasken med træningstøjet på. Onsdag kan du hurtigt sætte din kurv på cyklen, så du kan have dine indkøb med hjem. Og lørdag, når det er tid til en cykeltur langs vandet, kan du sikkert have en lille hund med i en transportkasse.

MIK er for dig som sætter pris på stabilitet og praktikalitet. Vi har valgt systemet på størstedelen af vores cykler, for at hjælpe med at gøre din hverdag nemmere.
BATAVUS DENMARK
Er du MIK kombatibel?
For at udnytte de mange muligheder der er med vores kombatible bagagebærer, skal du først og fremmest sikre at dit bagagebærer er kombatibelt og derefter vælge hvilken udstyrs løsning der passer til dine behov.

Kan jeg bruge MIK udstyr?

Det er nemt at finde ud af om din cykel har et MIK kombatibelt bagagebærer. Du skal nemlig bare kigge på bagagebæreren, og kan du se at bogstaverne MIK er standset ind i aluminiumet, så kan du begynde dit MIK eventyr.

Bagage løsninger

MIK er efterhånden en løsning som mange producenter benytter sig af. 

Du kan både finde tasker, kasser, kurve og kæledyrs transportkasser, som har MIK beslaget integreret. Så muligheden for at finde netop den bagage løsning der passer dig bedst er god.

 

Du kan finde et stort udvalg at MIK bagage, hos de fleste af vores forhandlere.

Integreret lås

MIK beslaget på bagage løsningerne, har en lås integreret. Det er en MIK-stick.

Når den lille nøgle/stick er sat ind i slæden, kan tasken eller kassen klikkes af og på bagagebæreren. Tages nøglen ud, kan den ikke fjernes.

MIK adapter plade

Hos din cykelhandler kan du købe en adapter som passer til dit MIK bagagebærer. Adapteren er en plade som kan fastsættes på f.eks en gammel frugtkasse, og det er med denne adapter du nemt kan klikke kassen på bagagebæreren. På den måde kan du omdanne en alm. træ- eller plastikkasse til en praktisk MIK løsning, som nemt og hurtigt kan klikes af og på efter behov.

Kontakt din Batavus forhandler hvis du ønsker at købe en adapter til dit bagagebærer.