Video Galleri

Her kan du se alle vores videoer og få inspiration til din næste cykel. Du kan også komme med bag om scenerne på vores photoshoots. 

DIY - Pimp din cykel kasse

Her kan du finde vores DIY video, hvor vi har forvandlet et kedelig trækasse til en spændende og vintage udseende kasse.

Klik her for at se filmen

 

Og læs mere om fremgangsmåden på vores blog.

Batavus 2017 - Atmos 4.2

I denne video ser du Atmos 4.2, som er en ukompliceret hverdagscykel med en flot og eksklusiv mat lakering. Cyklen har flotte sort/hvide kontraster på transfers, fælge, sadel og håndtag. Stellet er let og moderne og cyklen er udstyret med effektive hydrauliske skivebremser.

 

Klik her for at se filmen

Læs mere om Atmos 4.2 her

Batavus 2017 - Bronx

I denne video ser du Bronx, som er en fræk og rå version af den klassiske cykel. Cyklen er udstyret med en rummelig kurv i samme farve som cyklens stel. Cyklen er i flot samspil med farverne på stellet og stafferingerne, og ej at forglemme, de indfarvede skærme, fælge og bagagebærer. 

 

Klik her for at se filmen

Læs mere om Bronx her

Batavus 2017 - Diva Plus E-go®

 Diva Plus E-go® er en forfriskende og moderigtig el-cykel med god plads til din bagage på cyklens frontlad. Cyklen har indfarvet bagagebærer, skærme, fælge og frontlad. Sadlen, håndtagene, kædekassen og dækkene er farveafstemt med cyklen og fuldender cyklens udtryk. Diva Plus E-go® er udstyret med dobbelt støtteben og styrlås som sikrer stabil parkering af cyklen. Cyklen kræver et minimum af vedligeholdelse. 

Klik her for at se filmen

Læs mere om Diva Plus E-go® her

Batavus 2017 - Stratos Excellence

Stratos Excellence er en eksklusiv og moderne citybike med en masse komfort. Cyklen er stilfuld og letkørende, hvilket gør den til en praktisk hverdagscykel. Stratos Excellence er udstyret med udstyr i god kvalitet, har kollektionens kraftigste dynamoforlygte og er lakeret i en flot og mat lak. Cyklen har indfarvet bagagebærer og frontskærmskivere, og det sorte udstyr giver cyklen et flot udtryk.

 

Klik her for at se filmen

Læs mere om Stratos Excellence her

Behind the scenes 2017

Følg med bag scenerne, da vi sammen med SuperEgo, tog ud for at lave små reklamefilm. Dagen resulterede i fire flotte film af nogle af vores cykler fra 2017-kollektionen.

Klik her for at se filmen

Batavus Quip 2016

I denne film kan du opleve vores urbane Quip, som har vundet prisen for årets cykel i 2016 i Holland. 

Cyklen findes i vores 2017-kollektion. 

Klik her for at se filmen

Klik her for at læse mere om Quip

 

IBA Kolding - Projekt 2016

Energized Efficiency

Denne video vandt videokonkurrencen på IBA i Kolding.
De studerende har lavet en gennemført video, der tager dig i hånden på en hyggelig tur i gennem Kolding. Her kredses der om detaljerne og letheden ved at komme rundt på cykel.

Klik her for at se filmen

 

Gør livet lettere

Det ses tydeligt, at de studerende har brugt tid på planlægningen af deres videooptagelse, hvilket har resulteret i et flot resultat. Vi fornemmer hele vejen igennem videoen, at el-cyklen er det uundværlige accessory. 

Klik her for at se filmen

 

Der tages forbehold for eventuelle fejl og for indholdet i videoerne.

Photoshoot Kollektion 2016

I denne film har du mulighed for at følge med ”behind the scenes” på photoshootet af vores 2016 kollektion, som er foregået i København. Filmen give et unikt indblik i opsættelsen og stemningen omkring billederne. 

Klik her for at se filmen

 

Batavus Classic 2016, Münster

Det er i denne video muligt for dig at følge med i hvordan photoshootet af  vores klassiske cykler er foregået. Billederne af vores 2016 kollektion af klassiske cykler er taget i omgivelserne ved Münster i Tyskland.

Klik her for at se filmen.

"The making of" Chri Chri cyklerne

Her kan du opleve Christianes første besøg på Batavus fabrikken i Holland og følge med i hvordan ChriChri cyklerne blev til. I filmen ses Christiane sammen med Batavus’ hollandske stylist, Sjoukje, som hjælper hende med at designe ChriChri cyklerne.

Klik for at se filmen her

Bag om scenen på ChriChri photoshoot for Batavus

Christiane Schaumburg-Müller har designet to flotte ChriChri cykler for Batavus. I denne film kan du komme med bag scenen på photoshootet af ChriChri cyklerne. Her kan du følge med i hvordan dagen er gået med sammen med Christiane.

Klik her for at se filmen

Chri Chri cykler designet for Batavus

I denne film kan du høre Christianes tanker bag de smukke og eksklusive ChriChri cykler som hun har designet for Batavus Danmark. 

Klik her for at se filmen