Perfekt lakkvalitet

Hos Batavus anvender vi den nyeste lakteknologi på alle stel og indfarvede dele

På vores eget lakkeri i Heerenveen bliver alle stel og dele malet. Hver komponent males med 5 vandbaserede malingslag. Dette er ikke kun godt for farvefastholdelse; farverne forbliver og er holdbare, men også for miljøet!

Når stel og dele ankommer i lakeriet, bliver de tjekket igennem, og om nødvendigt fjernes/renses alle urenheder eller ujævnheder. Herefter lakerer vi med en primer, der er med til bedre at binde malingen på overfladen. Herefter males der med 5 lag maling i den ønskede farve. På den måde er vi sikre på, at farven er ensartet og glat. Når malingen er hærdet, tilføjer vi diverse transfers og håndmaler eventuelle staferinger på cyklen. Det kan være modelnavn eller andre små design-detaljer på cyklen. Processen afsluttes med en panser-overlak i enten en blank eller mat overflade. Vores lak hærdes ved en temparatur mellem 150 og 180 grader, dette gør lakken slagfast, så din cykel opnår den største beskyttelse over for ridser og skrammer som muligt.

Vores lakafdeling benytter kun vandbaserede lakker, og vi blander alle vores lakker selv. Det betyder, at vi kun har ca. 1 kg lakaffald om året. Vandet vi benytter køres igennem vores eget rensningsanlæg og bliver genbrugt i senere produktioner. Det betyder, at vi er gået fra et forbrug på 20.000 liter vand i døgnet til kun at bruge 6.000 liter vand. Vi søger altid at optimere vores produktionsmetoder, så vi samtidig er så miljøvenlige, som det er muligt.

Med vores høje lak kvalitet, giver vi 5 års lakgaranti på vores lakerede stel og dele. Du kan læse mere som vores lakgarantier her.