Batavus Aerflow

For Batavus er det vigtigt at være innovative, så cyklerne har udstyr i den bedste kvalitet og yder stor sikkerhed. Som cyklist og blød trafikant er det ekstra vigtigt at sikkerheden er iorden.

Forlygte og baglygte 

I trafikken handler din sikkerhed om at blive set. Batavus har i samarbejde med Spanninga's cykelspecialister udviklet et lygtesystem, som netop er med til at gøre dig mere synlig som cyklist.

Forlygten er i fuldstændig harmoni med linieføringen i forgaflen, hvor den er integreret. Takket være det skarpe lys og muligheden for at indstille lysstrålen i højden er du sikker på at kunne se for dig, når du bevæger dig ud i trafikken. Lygtens unikke fordel er, at den også kan ses fra siden, så bliver du nem at få øje på.

Baglygten er formgivet i tråd med Aerflow-forlygten, så du er iøjenfaldende. I mørket vil du ikke kun være synlig bagfra, men også fra siden. Designet lader lyset fra baglygten fordele sig ud til siderne, og på den måde bliver du mere synlig for de tungere trafikanter.

Batavus' Aerflow-lygter har fået tildelt 3 RAI-stjerner af RKF i Holland.

Den nyeste udgave  af Aerflowlygterne er Vizi forlygten og V-light baglygten. Læs mere her:

Affjedret forgaffel

Som nævnt er forlygten indbygget i forgaflen, og alle kabler er usynligt integreret. Den affjedrede forgaffel er med til at sikre, at du får en komfortabel køreoplevelse. 

Avanceret justerbar frempind

Vores innovative Ergo Matic-frempind er designet med henblik på komfort. Frempinden kan justeres uden brug af værktøj, så man uden besvær kan ændre styrets position. På den måde får man det mest optimale kørestilling.

Kædestrammer

For at vedligeholdelsen af din cykel skal være nem, har Batavus designet en kæde, som passer sig selv i en lukket kædekasse. Kæden er gennem den avancerede og integrerede strammemekanisme i kædekassen altid strammet korrekt. Den automatiske kædestrammer er udviklet i samarbejde med AXA. Og resultatet er et smukt afrundet og praktisk produkt, som sparer dig for en del vedligeholdelse.