Lakgaranti

Det er vigtigt for os at din Batavus cykel holder i mange år, derfor bestræber vi os på at have den bedste lak kvalitet. Vi blander alle vores lakker i eget lakkeri, og kan derfor stå inde for at den er yderst holdbar. Vores lak kan bedst sammenlignes med autolakering, dog er alle lakker vanbasserede.

Med vores holdbare kvalitets lak, så dækker vi for eventuel rustdannelse der opstår under lakken i 5 år fra cyklens købsdato. Dette er selvfølgelig forbeholdt af korrekt behandling af cyklen. 

Skulle det ske at du vælter på cyklen og beskadiger lakken, så kan du gennem din Batavus forhandler bestille en lakstift i sammen farve som cyklens lak. Vi anbefaler at du lader din forhandler udfører reperationen af cyklens skade. Ved at male eventuelle afslag eller ridser over med lakstiften, så beskytter du din cykel. Og risikoen for at den efter styrtet, bliver angrebet af rust bliver mindre,

Vores lak er af høj kvalitet og er baseret på den nyeste teknologi, samtidig den er miljøvenlig og vandbaseret. Læs mere om vores lak her.

 

Vi dækker for rustdannelse under lakken i 5 år. Forudsat at cyklen er blevet behandlet korrekt.
BATAVUS DENMARK