BOSCH Displays

Vi har en udvalgt række af BOSCH displays som vi benytter på vores elcykler. Herunder kan du se de displays vi benytter og læse mere om hvilke funktioner de hver især har.

På din Batavus kan du opgradere, det eksisterende display til en anden BOSCH løsning, hvis du skulle have behov for det. Kontakt din forhandler for oplysninger om pris og service.
BATAVUS DENMARK

BOSCH Purion

Purion displayet er monteret ved siden af det venstre håndtag på styret, og det kan nemt betjenes med din tommel og pegefinger, uden at du skal slippe styret.

LCD skærmen har anti-genskær så det er nemt at aflæse, selv i direkte sollys. Du kan aflæse din fart, det valgte assistance niveau, rækkevidde, triptælleren og odometeret.

Displayet er udstyret med fire knapper, plus og minus knappen bruges til at vælge hvilket assistance niveau du ønsker at køre i. Tænd og sluk knappen sidder på overkanten og Walk Assist knappen sidder på undekanten. Micro-USB indgangen benyttes af din forhandler, når denne skal servicere din cykels elsystem. 

 

BOSCH Purion displayet er betjeningsvenligt og har fokus på det væsentlige.

BOSCH Intuvia

Intuvia displayet er monteret på midten af styret og betjeningspanelet er monteret på venstre side af styret ved siden af håndtaget. Displayet kan afmonteres og tages med, når du parkerer cyklen. 

Skærmen er nem at aflæse, selv i direkte sollys. Du kan finde oplysninger om din fart, det valgte assistance niveau, rækkevidde, triptælleren og odometeret. 

Via displayets USB port kan du oplade din smartphone, mens du kører. Med displayets knap menu, kan du nemt skifte imellem den type af information du vil have vist. Betjeningspanelet har tre knapper, plus og minus knapperne lader dig skifte til det ønskede assistance niveau og den sidste knap lader dig skifte mellem typen af information på displayet.

BOSCH Intuvia displayet er et intuitivt kontrol center, som er nemt at betjene og som selv giver besked når din cykels elsystem skal til service.

BOSCH Kiox

Kiox displayet er monteret på midten af styret og med betjeningspanelet monteret ved siden af det venstre håndtag. Displayet kan afmonteres, så du kan tage det med når du parkerer din cykel.

Skærmen er med dens farvedisplay nem at aflæse, både i dagslys og om natten. Via betjeningspanelet kan du vælge mellem de 4 assistance niveauer, og vælge hvilke data du ønsker at få vist under kørsel. Og der er mulighed for at customize status linjen på displayet.

Det smarte system har en eBike Lock funktion, hvor du via eBike Flow appen bruger din smartphone som en digital nøgle. Asistancen fra motoren kan kun aktiveres gennem Bluetooth fra din telefon. Og med Kiox displayet får du en virtuel træningspartner, når displayet bliver tilkoblet til din telefon. Med eBike Connect appen, kan du planlægge dine ruter og tilgå dine kørsels data.

BOSCH Kiox displayet er et robust display som med sine funktioner og ikoner, samt med tilgangen via smartphone, gør systemet sjovt og nemt at bruge.

BOSCH SmartphoneHub

SmartphoneHub er en holder til din telefon som er monteret på midten af styret. Ved siden af det venstre håndtag er systemets betjeninspanel monteret, og du kan med din tommelfinger nemt skifte assistance niveau uden at slippe styret.

Via COBI.Bike appen, kan du få oplæst eller selv aflæse dine aktuelle kørselsdata på din smartphones skærm, samtidig med at du også har adgang til f.eks. navigation fra andre apps. Appen registerer og gemmer også al din kørselsdata, så du nemt finde tidligere træningspas frem igen.Holderen giver også mulighed for at du kan lade din telefon under kørslen.

I selve SmartphoneHub'en er der integreret et mindre display, så du stadig kan køre og betjene elcyklen uden at have din smartphone på styret. Det lille LCD display viser dig de vigtigste data som f.eks. din aktuelle fart og batteri status.

BOSCH SmartphoneHub er via appen et intelligent kontrolcenter, med et overskueligt layout som er meget brugervenligt.

 

 

Sådan passer du bedst på dit display

Vejr/regn

Cover kan tilkøbes