EFTERÅR PÅ CYKEL

Efteråret er én af de smukkeste sæsoner. Hele landskabet bliver forvandlet til en brændende farvelade af røde og brune nuancer og luften er helt frisk og kold. En fantastisk årstid til at kombinere ude og indendørs aktiviteter. Nedenunder kan du finde inspiration til din næste efterårsaktivitet. 

 

1. Cykeltur i det farverige landskab 

 

Efteråret er den perfekte årstid at tage på cykeltur i, landskabet er badet i smukke brune, røde og orange efterårsfarver, og luften er kold og klar. En betagende kulisse for din cykeltur i det blå. Find en nærliggende skov, park eller cykelrute og nyd de smukke farver inden alle bladene falder af. Udover de smukke oplevelser, får du også kroppen i gang og pulsen op - så du er helt klar til at hygge på sofaen med røde kinder, film og varm kakao bagefter. 
 

2. Årlig æbleplukning 

 

Hop på cyklen og tag på æblejagt. Find en lokal frugtplantage og høst dine egen æbler. Der er noget helt særligt ved at plukke æblerne direkte fra træet og børnen elsker det. Tag dem med hjem og lav lækker æblemost eller bag en dejlig kage. Det er en virkelig dejlig måde at fordybe sig i efterårets dufte og smage, samtidig med at du får frisk luft og motion. 

 

3.  Dyrk kreativiteten 

Efteråret inviterer til hyggelig aktiviteter indendørs, men du kan sagtens inviterer efteråret indenfor. Cykel i skoven og sammel blade, kovler, katanjer mm. Og slip kreativiteten løs: du kan f.eks. lave smukke billeder med aftryk af de nedfaldne blade fra skoven, Eller du kan lave sjove kastanjedyr. Det er en fantastisk måde at lave personlige og mindeværdige pynt og måske gaver. Samtidigmed at I kommer ud i naturen og nyder hinanden i den smukke natur.

 

4. Tag på naturbingo 

Måske du kender naturbingo. Den findes i et hav af forskellige udgaver men du kan med fordel bruge et clip board, hvor du sætter et stykke pap eller papir fast. Her kan du lime nogle klemmer fast og tegne et omrids af forskellige blade, som børnene skal  finde i skoven. Du kan også lave en kasse ud af en gammel skotøjsæske og dele den op i flere små rum, hvor der, ligesom på papiret, er tegnet et omrids af det børnene skal finde. Det er en fantastisk aktivitet for de små; de kommer udenfor i den friske luft og lærer om naturen. 

 

5. Besøg lokale seværdigheder  

Hop på cyklen og udforsk dit lokal område, måske har I et lokalt museum eller der er høstmarked i byen, eller det lokale city center laver sjove efterårsaktiviteter. Når vi cykler til og fra aktiviteter, får kroppen mulighed for at omvende sig, den får frisk luft til hjernen og der bliver en naturlig overgang. Samtidig støtter du op om dit lokalområde og møder måske gode venner på din vej. 

 

Nyd efteråret :-) 

 

Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel
Batavus - efterår - aktiviteter - cykel