Zonar Comfort

7.699 kr.

KOMFORTABEL OG MODERNE ALLROUND CYKEL

Med en Zonar Comfort får du den perfekte cykel til både hverdags- og fritidskørsel. Cyklens 27 udvendige gear, gør det til en leg at komme rundt i både byen og på landevejen.

Cyklen fås i både en herre- og dame model. Begge kommer i en elegant matsort lak med blanksorte transfers. Lakken er af særlig høj kvalitet og alle vores stel og andre lakerede dele, får samme kvalitets behandling. 

Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, som ikke drives af et bremsekabel men med bremsevæske. Denne teknik stammer fra biler og giver en nøjagtig og kraftig bremsning, mens der kræves relativt lidt vedligeholdelse, da der ikke slides på cyklens hjul. Du er derved sikret en kraftig og nøjagtigt bremsning på din Zonar Basic.

Yderligere kommer cyklen med 1) Ringlås klargjort til wire, hvilket betyder at du kan tilkøbe en wire som du kan bruge sammen med ringlåsen, så du uden besvær kan låse din cykel fast til et træ eller en lygtepæl. 2) Støtteben. 3) Bagagebærer med elastikker, så du sikkert kan placere din bagage bagpå. 4) Justerbar frempind, så du kan opnå den optimale kørestilling for lige præcis dig. 5) Baglygte og Batavus Aerflow forlygte, som ikke bare kan ses forfra men også fra siderne.

For ekstra komfort er Zonar Comfort yderligere udstyret med affjedring i både padelpind og forgaffel, så du ikke oplever jag eller stød i håndled,ryg eller lænd når du kører på et ujævnt underlag.

Du får altså med en Zonar en effektiv, praktisk og komfortabel allround cykel som du både kan bruge til pendlerturen, motionsturen eller oplevelsesturen.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Affjedret sadelpind og forgaffel
Matte eksklusive lakeringer
27 udvendige gear
Effektive hydrauliske skivebremser
Batavus Aerflow forlygte som kan ses fra siden

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Batavus Aerflow integreret i forgaffel
Baglygte
Batteri baglygte
Geargruppe
Shimano Alivio
Gear
27 udvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
17 kg.
Forbremse
Fælgbremse
Bagbremse
Fælgbremse
Greb
Kunststofhåndtag
Sadel mærke
Selle Royal - Freccia
Sadelpind
Affjedret sadelpind
Forgaffel
Affjedret forgaffel
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - AXA Solid Plus
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe
Stelstørrelser (cm.)
57/61 53/57
Farve
Mat Sort Mat Sort


Batavus Cykel - Allround Cykel - Herrecykel - Zonar Basic 2019

Zonar Basic (H)

Str. 53/57/61/65 6.999 kr.
Batavus Cykel - Allround Cykel - Herrecykel - Zonar Basic 2019

Zonar Basic (H)

Str. 53/57/61/65 6.999 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.