KARAKTERISTISK CYKEL I TRENDY FARVER

Batavus Quip X-Cargo kan man med rette kalde en karakteristisk cykel, grundet det unikke frontlad, høje fælge og de trendy farver. Denne cykel beriger gadebilledet og vender blikkene.

Cyklen kommer både i en herre model, en dame model og en unisex model. Herre modellen kommer i en mat sort lak med grå fælge og en mat sort med røde fælge. Dame modellen kommer i to fantastiske farver: en lys blå med samme farve fælg og en mørke lilla med pink fælg. Afslutningsvis kommer unisex modellen, ligesom herren, i en matsort med grå fælg. Alle er lakeret med vores høj kvalitetslak, som vi selv lakerer i vores lakkeri i Holland.

Cyklen er ideel til at transportere meget bagage, både på det forstærkede bagagebærer og på det ekstra store frontlad. Frontladets placering kan justeres, således at du kan tilpasse det, til den type bagage som du skal have med på cyklen. Hertil er cyklen udstyret med en styrlås og dobbelt støtteben, som sikrer at cyklen ikke vælter når der er tung bagage på frontladet. Det dobbelte støtteben gør det næsten umuligt at vælte cyklen.

   

Quip kommer yderligere med en lukket kædekasse, to rullebremser og syv indvendige gear, som kræver et minimum af vedligeholdelse, hvilket tilføjer cyklen en ekstra grad af praktik. Yderligere er cyklen udstyret med hydraulistiske skivebremser, bremser som længe har været brugt på mountainbikes. Den hydrauliske skivebremse har mange fordele for en mountainbike, da den er mindre følsomt over for mudder, vand og snavs, og dette er en af hovedårsagerne til, at dette bremsesystem er blevet mere og mere populært blandt andre cykler.

Udover det lovpligtige stelnummer, er Quip udstyret med et unikt nummer som er udfræset i rammen. Det giver cyklen et cool og industrielt udtryk som er med til give ekstra karakter til cyklen.

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Unikt nummer i rammen
Praktisk cykel med plads til bagage
Indfarvede skærme, fælge, frontlad og bagagebærer som fuldender cyklens udtryk
Solid cykel, med stærk lakering
Justerbart frontlad, som giver ekstra muligheder

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Forbremse
Hydaulisk skivebremse
Bagbremse
Hydaulisk skivebremse
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Frontlad/Kurv
Indfarvet frontlad
Bagagebærer
Lakeret aluminiums bagagebærer
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - AXA Solid Plus
Styrlås
Betjeningsvenlig styrlås
Støtteben
Dobbelt støtteben
Dæktype
CST Palmbay
Stelstørrelser (cm.)
49/55/61 49/55/61/67 49/55/61
Farve
Mat sort Mat Oliven Grøn, Mat Sort/Grå Mat lys blå, Mat Gul


Batavus Cykel - Klassisk Cykel - Herrecykel - London Vintage 2020

London Vintage (H)

Str. 58/62 6.299 kr.
Batavus Cykel - Klassisk Cykel - Herrecykel - London 2020

London (H)

Str. 58/62/66 6.299 kr.
Batavus - Cykel - Klassisk Cykel - Herrecykel - Kvalitets Cykel - Cambridge 2020

Cambridge (H)

Str. 54/58/62 6.999 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.