Personal Bike 3

6.299 kr.

DEN SOLIDE TRANSPORT-CYKEL

Personal Bike 3 er en robust cykel, som er bygget op på en stærk ramme, der gør cyklen ideel til transport af tungere bagage. Hertil er cyklen udstyret med dobbelt støtteben, som også støtter op om tung transport, de gør nemlig, at cyklen er næsten umulig at vælte.

Med cyklens tre indvendige gear, to rullebremser og en lukket kædekasse får du en klassisk cykel, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Cyklen er yderligere slagfast og robust i form af vores kvalitetslak. Vores lak er særlig kraftfuld og holdbar, da vi på vores fabrik i Holland først rengøre stel og dele grundigt, så alle urenheder eller ujævnheder fjernes. Og herefter lakerer med en primer, som gør at malingen binder bedre. Alle stel og dele males med 5 lag maling i den ønskede farve, for at sikre at farven bliver ensartet. Til sidst lakerer vi med en panser-overlak i enten en blank eller mat overflade, som hærdes ved en temperatur mellem 150 og 180 grader.

Personal Bike 3 kommer med både forlygte og baglygte, hvoraf forlygten er en dynamolygte og baglygten er en batterilygte. Cyklen hr 3 indvendige gear og rullebremser, som er med til at sikre dig en lav grad af vedligeholdelse.

Der er, udover det lovpligtige stelnummer, også placeret et unikt nummer på cyklen, som er udfræset  i selve rammen på cyklen. Det giver et fedt industrielt look, som giver cyklen kant.

Personal Bike 3 kommer også som, Personal Bike Plus 3 modelsom også er udstyret med et frontlad så du kan transportere endnu mere.

Cyklen er en rigtig transport cykel, som sikrer dig sikkerhed, robusthed og stabilitet. Den har et fedt industrielt look, som fremhæver dens høje funktionalitet.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Solidt og stærkt stel
Ideel til arbejds- og hverdagsbrug
Dynamo forlygte
Praktisk lav indstigning
Lukket kædekasse i samme farve som cyklen

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Dynamo forlygte
Baglygte
Batteri baglygte
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
3 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
20 kg.
Forbremse
Rullebremse
Bagbremse
Rullebremse
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Bagagebærer
Indfarvet bagagebærer med elastikker
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - AXA
Styrlås
Betjeningsvenlig styrlås
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
CST Primera
Stelstørrelser (cm.)
49/54
Farve
Sort


Batavus Cykel - Klassisk Cykel - Unisex Cykel - Herrecykel - Damecykel - Quip X-Cargo 2020

Quip X-Cargo

Str. 49/55/61 8.499 kr.
Batavus Cykel - Klassisk Cykel - Damecykel - Herrecykel - Unisex Cykel - Personal Bike Plus 3 2019

Personal Bike Plus 3

Str. 49/54 7.299 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.