7.499 kr.

KLASSISK "BEDSTEMORCYKEL" OG "BEDSTEFARCYKEL"

"Bedstemorcykler og bedstefarcykler" er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Vores Cambridge kommer med en lukket kædekasse, rullebremser, navdynamo, en stor rummelig kurv og styrlås (kurv og styrlås fås kun på damemodellen). Herudover kommer cyklen med komplet udstyr, så du ikke skal bekymre dig om andet, end hvor din første cykeltur mon skal gå hen.

Den lukkede kædekasse og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold, da kæden holder snavs og skidt væk ude og rullebremsen er stort set vedligeholdelsesfrie. Udover rullebremsens lave grad af vedligehold sikrer den også super god bremsning, uanset vejrforhold. Dynamolygten sikrer at du altid har lys på din cykel, samtidig med at den forstærker cyklens klassiske look. Styrlåsen er en super praktisk ting når man har kurv på sin cykel, da den sikrer at cyklen ikke vælter når kurven er fyldt med lækre ting til picnic turen eller når den er fyldt med indkøbsposer fra Netto.

Cambridge er stylet med indfarvede skærme og farveafstemt kædekasse som er med til at give cyklen et luksuriøst udtryk. Du kan få Cambridge damemodellen i en klassisk sort lakering, flot rød eller i den friske citron gule. Herre modellen kommer, ligesom damemodellen, i den samme flotte og klassiske blanksorte lakering. Du kan læse mere om lakeringen her. Damemodellen kommer som sagt med en rummelig kurv, som er lavet i flet for et særligt klassisk/retro look.

Med en Cambridge får du en klassisk cykel, som er stilfuld og praktisk og som giver dig en mageløs køreoplevelse. Den perfekte cykel til en tur på stranden eller en tur i parken, til en hyggelig picnic.

OBS. Herrecyklen vises med cykelpumpe, dette er desværre en fejl, den følger ikke med.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

 

Del:
Indfarvet bagagebærer, fælge og skærme, i vores holdbare kvalitets lak
Stor og praktisk rattan kurv på damecyklen
Lukket kædekasse, farveafstemt med cyklens stelfarve
Smukt og tidløst stel
Håndtag og sadel i læder

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Dynamo forlygte
Baglygte
Batteri baglygte
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
20,4 kg.
Forbremse
Rullebremse (ABS-Blokeringsfrit bremsesystem)
Bagbremse
Fodbremse
Greb
Læder håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Frontlad/Kurv
Rattan fletkurv på damemodellen
Bagagebærer
Indfarvet aluminiums bagagebærer med klap
Type af lås
Ringlås - AXA Solid
Styrlås
Betjeningsvenlig styrlås på damecyklen
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe Roadcruiser
Stelstørrelser (cm.)
54/58/62 49/54/58
Farve
Sort Rød, Lemon, Sort


Batavus Cykel - Klassisk Cykel - Herrecykel - Harlem 2019

Harlem (H)

Str. 53/57/61 7.799 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.