BIKE OF THE MONTH

"Moderne klassiker i to farver."
BATAVUS DENMARK
Luca E-go® - Juni 2018
En moderne elcykel på klassisk stel, med masser af stil, som kommer i to farver. Det effektive elsystem, gør hverdagen nemmere. Luca E-go® kommer med affjedret sadelpind og en bred behagelig sadel, som er med til at give ekstra komfort under kørslen. Den store kurv er indfarvet med vores kvalitets lak, som også bruges på cyklens stel. Og med den praktiske styrlås, som låser styr og forhjul på plads, så tipper cyklens forende ikke rundt og vælter cyklen, når du parkere den med fyldt kurv.

Køb og vind pengene retur

Hver måned får du chancen for at vinde pengene for dit køb af månedens cykel retur. Du skal blot dele et billede af dig selv med månedens cykel på vores Facebook eller Instagram side med #batavusbikeofthemonth. Så trækker vi en vinder, mellem alle billeder, hver måned.

 

Konkurrencens betingelser:

Den købte cykel skal være en 2018 model og kvittering for køb af cyklen den pågældende måned skal kunne forevises. 

Beløbet der betales tilbage, er det betalte beløb som aflæses af vinderens købskvtteringen. Dog betales der aldrig mere tilbage til vinderen, end vores vejledende udsalgspris (denne kan findes på den pågældende models side, find evt. link herunder).

Vi trækker lod mellem alle deltagere, som deler et billlede af dem selv med cyklen, under #batavusbikeofthemonth på Facebook (billedet deles som en kommentar på vores facebookside @batavusdk) eller via deltagerens egen Instagram profil (billedet skal deles som offentligt post). Man får kun have et lod i lodtrækningen.

Vinderen trækkes første hverdag i efterfølgende måned, og offentliggøres på vores Facebook og Instagram profil. Vinderen vil også blive kontaktet via privat besked, på enten Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er ikke associeret med Facebook/Instagram.

Mercury Grey

Klassisk elcykel med et moderne tvist. Luca E-go® kommer i en stilfuld mat grå, med limegrønne detaljer på stellet.

 

Læs mere om Luca E-go® her.

Brightblue

Elcykel med et klassisk stel  og med et moderne udtryk. Luca E-go® kommer i en smuk dyb blå farve, med et mat finish og lysere blå detaljer på stellet.

 

Læs mere om Luca E-go® her.

BOSCH Elsystem

Luca E-go® kommer med et stabilt elsystem, fra det kendte tyske mærke BOSCH. Det effektive system, drives af et 400Wh batteri. Og den kraftfulde centermotor giver god hjælp i modvind, op ad bakke eller når cyklen er læseet med barnestol og/eller indkøb. Elcyklen er udstyret med en kraftsensor, som registrerer hvor hårdt du træder i pedalerne og yder assistance derefter. det giver en naturlig køreoplevelse, da det stadig kræver at du selv træder lidt hårdere i pedalerne op ad bakke, for at få den ekstra hjælp.

 

Læs mere om BOSCH systemet her.