BIKE OF THE MONTH

"Citybike med stil og kant..."
BATAVUS DENMARK
CS Spirit Plus - April 2018
Vi fejrer foråret med de skønneste citybikes. CS Spirit Plus er en damecykel og en herrecykel, hvor vi har ladet os inspirere af 70’ernes farver.

Køb og vind pengene retur

Hver måned får du chancen for at vinde pengene for dit køb af månedens cykel retur. Du skal blot dele et billede af dig selv med månedens cykel på vores Facebook eller Instagram side med #batavusbikeofthemonth. Så trækker vi en vinder, mellem alle billdeder, hver måned.

Den købte cykel skal være en 2018 model og kvittering for køb af cyklen den pågældende måned skal kunne forevises. 

Vælg mellem to farver

Både dame- og herrecyklen kommer i et sæt med en smuk og holdbar mat sort larkering. Men hvis du alligevel synes at sort bliver for ensformigt, så har vi også lavet et sæt, i to lækre farver.

Damecyklen kommer i en smuk petroleums grøn, som leder tankerne hen på dybe have. Den smukke cykel vil få dig i godt humør gennem hele året. Herrecyklen kommer i en betongrå, med en grøn tone til at bryde det lidt. Så hvis du tør at skille dig ud fra mængden, så er det lige din farve.

Praktisk citybike

CS Spirit Plus er ikke kun flotte cykler, det er også en praktisk cykel. Både herre- og damecyklen kommer med skærme, kædeskærm og bagagebærer, så den er praktisk til brug i hverdagen. Begge cykler har også ekstra plads til bagage foran. Herrecyklen har et praktisk frontlad, hvor du kan spænde både computertasker og sportstasker fast på. Eller fast montere en kasse i fx træ eller plastik. Damecyklen har en lav kurv monteret, hvor du både får plads til indkøbsposer og tasker.

Vi leger med effekterne

På CS Spirit Plus leger vi med kontrasten mellem blanke og matte lakeringer. Det sorte sæt har en mat larkeret cykel, med blank sort forgaffel, frontlad/kurv, forskærm og fælge. På det farvede sæt er cyklen lakeret med en blank lak, hvor forgaflen, forskærm, fælge og kurv/frontlad er i en mat lakering. Farven er den sammen, men på grund af forskellen mellem den blanke og den matte lakering, så virker det som to farver.