BIKE OF THE MONTH

"Om du er til no-nonsens eller praktisk citybike, så får du med Stratos serien et gennemført lækkert design."
BATAVUS DENMARK
STRATOS SERIEN - Februar 2018
I februar kan du vælge mellem hele tre modeller som månedens cykel. Og ligegyldigt hvilken af du vælger, har du mulighed for at vinde pengene retur. Så du skal bare finde ud af hvilken af vores tre citybikes der passer bedst til din personlighed og stil.

Køb og vind pengene retur

Hver måned får du chancen for at vinde pengene for dit køb af månedens cykel retur. Du skal blot dele et billede af dig selv med månedens cykel på vores Facebook eller Instagram side med #batavusbikeofthemonth. Så trækker vi en vinder, mellem alle billdeder, hver måned.

Kvittering for køb af cyklen den pågældende måned skal kunne forevises.

STRATOS - No-nonsens og cool

Stratos er den mest sporty i serien, en no-nonsens og cool cykel. Uden en helt masse udstyr, og det letter naturligvis både cyklens udtryk og vægt. 
 
Effektive hydrauliske skivebremser sørger for, at du kan bremse effektivt ned fra høj fart. Helt enkelt og råt udvalg af farver. På med rygsækken og fuld fart fremad!
 

Herrecyklen kommer i en blank sølv og i en mat sort. Damecyklen kommer i mat sort og i en titan-sølvgrå.

Obs. Vi arbejder hårdt på at få den sorte herrecykel og de to damecykler ind på siden

STRATOS BASIC - Modige farvekombinationer

Vores Stratos Basic har fået tilført flere komfort-elementer f.eks skærme og bagagebærer. Den justerbare frempind gør det nemt at finde den ideelle siddstilling for dig, hvis du f.eks gerne vil sidde lidt mere oprejst.

Cyklen har fodbremse og en meget vedligeholdelses-venlig rullebremse i forhjulet. I designet er der lagt vægt på afdæmpede, men alligevel sporty og smukke kontrast-farver.

 

Herrecyklen kommer i en lækker mørk mat blå og damecykler er en smuk mat grøn. Begge modeller har en modig rød kontrast farve. Du finder cyklen her.

STRATOS ROYAL - Eksklusiv og praktisk

Denne model fås i en klassisk smuk farvekombination, der får en til at tænke på kaffe og karamel!

Her får du udover skærme, justerbar frempind, lås, støttefod også  en navdynamo og effektiv forlygte, så du altid kan se! Bagagebæreren er af mærket RackTime, og her kan f.eks fås forskellige kurve til at klikke direkte på.

 

Du finder herre- og damecyklen her.

Citybikens topklasse

Stratos Serien passer pefekt til dig, hvis du kan nikke genkendende til følgende:

”Du pendler en del kilometer til job eller uddannelse. Du elsker en hurtig og let cykel, men værdsætter også, at din hverdagscykel er praktisk og rimeligt nem at vedligeholde. Du kan godt lide langtidsholdbart og klassisk design med et twist… Din cykel skal holde længe, og du vil også gerne elske dens udseende om nogle år.”

Hvis du kan sætte flueben ud for denne beskrivelse af din yndlings hverdagscykel? Så skal du kigge nærmere på vores Stratos serie, som indeholder tre forskellige modeller, der tilgodeser de forskellige behov, forskellige mennesker har til deres citybike. Kendetegnende for dem alle er, at de har indvendige gear, og at de er lavet med tanke for gode pendlerture og komfortabel bykørsel.

Du finder links til de tre modeller ovenfor.