BIKE OF THE MONTH

Du kan blive den heldige vinder hver måned
Hver måned, fra marts til og med september, har du mulighed for at vinde pengene retur, hvis du har købt vores Bike of the Month model. Du skal blot dele et billede af dig selv med cyklen på enten Instagram eller Facebook. Læs mere om konkurrencen herunder.

Køb og vind pengene retur

I udvalgte måneder får du chancen for at vinde pengene for dit køb af månedens cykel retur. Du skal blot dele et billede af dig selv med månedens cykel på vores Facebook eller Instagram side med #batavusbikeofthemonth. Så trækker vi en vinder, mellem alle billeder, når måneden er gået.

 

Konkurrencens betingelser:

Den købte cykel skal være en 2019 model og kvittering for køb af cyklen den pågældende måned skal kunne forevises. 

Beløbet der betales tilbage, er det betalte beløb som aflæses af vinderens købskvtteringen. Dog betales der aldrig mere tilbage til vinderen, end vores vejledende udsalgspris (denne kan findes på den pågældende models side, find evt. link herunder).

Vi trækker lod mellem alle deltagere, som deler et billlede af dem selv med cyklen, under #batavusbikeofthemonth på enten:

-Facebook (billedet deles i et opslag på vores facebookside @batavusdk) 
-E
ller via deltagerens egen Instagram profil (billedet skal deles som offentligt post). 

Man får kun et lod i lodtrækningen og vinderen trækkes første hverdag i efterfølgende måned, og offentliggøres på vores Facebook og Instagram profil. Vinderen vil også blive kontaktet via privat besked, på enten Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er ikke associeret med Facebook/Instagram.

Fart og stil

I marts måned er Atmos serien vores Bike of the Month.

Så er du på jagt efter en citybikemed masser af fart, som et alternativ til bilen når du skal på job eller til motionsture, så er en af vores Atmos cykler det helt rigtige valg. Der er ikke mindre en tre modeller at vælge i mellem.

Du kan læse mere om Atmos serien her.

Atmos 5.0

 

Du kan læse mere om modellens specifikationer her.

Atmos 5.1

 

Du kan læse mere om modellens specifikationer her.

Atmos 5.2

 

Du kan læse mere om modellens specifikationer her.