BIKE OF THE MONTH

"De lækreste hverdags-racere i tre udgaver."
BATAVUS DENMARK
Atmos Serien - August 2018
Atmos serien består af tre sportscykler, som er bygget til at du får fart i hverdagen, både når du bruger cyklen i den daglige transport og til de længere motionsture. Alle tre modeller kommer med udvendige gear og variere i niveau af udstyr og komfort. Fælles for alle modeller; er de langtidsholdbare farver, som er holdt i klassiske neutrale matte/blanke farver med transfers i stærkere farver som komplementere cyklernes look. Og et design som har fokus på lethed, gode køre-egenskaber og effektive bremser.

Køb og vind pengene retur

Hver måned får du chancen for at vinde pengene for dit køb af månedens cykel retur. Du skal blot dele et billede af dig selv med månedens cykel på vores Facebook eller Instagram side med #batavusbikeofthemonth. Så trækker vi en vinder, mellem alle billeder, hver måned.

 

Konkurrencens betingelser:

Den købte cykel skal være en 2018 model og kvittering for køb af cyklen den pågældende måned skal kunne forevises. 

Beløbet der betales tilbage, er det betalte beløb som aflæses af vinderens købskvtteringen. Dog betales der aldrig mere tilbage til vinderen, end vores vejledende udsalgspris (denne kan findes på den pågældende models side, find evt. link herunder).

Vi trækker lod mellem alle deltagere, som deler et billlede af dem selv med cyklen, under #batavusbikeofthemonth på Facebook (billedet deles som en kommentar på vores facebookside @batavusdk) eller via deltagerens egen Instagram profil (billedet skal deles som offentligt post). Man får kun have et lod i lodtrækningen.

Vinderen trækkes første hverdag i efterfølgende måned, og offentliggøres på vores Facebook og Instagram profil. Vinderen vil også blive kontaktet via privat besked, på enten Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er ikke associeret med Facebook/Instagram.

Atmos 5.0

Den mest komfortable af de tre Atmos modeller, er Atmos 5.0. Frempinden er lidt højere, hvilket giver en rigtig god siddestilling. Cyklen kommer med 8 udvendige gear og effektive hydrauliske skivebremser. Og cyklen har både støtteben, skærme og bagagebærer monteret.

Atmos 5.0 kommer både som dame- og herrecykel. Damecyklen kommer i en mat sort og en mat blå, begge modeller med orange og hvide farvedetaljer. Herrecyklen kommer i en mat sort, også med ornage og hvide farvedetaljer.

 

Du kan læse mere om Atmos 5.0 her

Atmos 5.1

Med Atmos 5.1 har vi skruet lidt mere op for det sporty. Cyklen kommer som en stripped model, hvilket betyder den ikke har skærme og bagagebærer monteret. Den kommer med 10 udvendige gear og hydrauliske skivebremser. 

Atmos 5.1 kommer som et sæt, i mat sort dame- og herrecykel. Damecyklen kommer også i en hvid med gyldne detaljer og herrecyklen kommer i en sølv/hvid med grønne detaljer.

 

Du kan læse mere om Atmos 5.1 her.

Atmos 5.2

Med Atmos 5.2 er vi gået all-in på at skabe en sportcykel som har alt det gode fra racercyklen, uden at den går på kompromis med komforten fra den traditionelle citybike. Cyklen har 20 udvendige gear og er bygget som en stripped model, uden skærme og bagagebærer.

Atmos 5.2 kommer både som dame- og herrecykel, i en lækker og stilduld mat mørkegrå, med sorte og orange detaljer.

Du kan læse mere om Atmos 5.2 her.