Stratos E-go®

20.499 kr.

Eksklusiv og effektiv elcykel

Stratos E-go er citybiken som du kender den, bare med motor. Den kommer med et BOSCH Active system, som er behageligt, støjsvagt og funktionel. Batteriet har 400 Wh og du får derfor en god rækkevidde, så du for eksempel kan bruge cyklen som pendlercykel. Systemet har 4 køreprogrammer, du kan få lige den hjælp du har brug for alt efter dine omgivelser.

Motoren på cyklen er placeret i kranken, som gør, at du får en god stabil balance på cyklen. Herudover får du også en meget naturlig hjælp, da kraften kommer samme sted fra, som dine fødder. Med denne slags motor er det nødvendigt at træde i pedalerne før, at du får hjælp, den måler nemlig hvor hårdt du træder og yder hjælp derefter.

Stratos E-go® bliver leveret med for- og baglygte, som bliver forsynet med strøm fra elsystemets batteri. Der er reservestrøm i lygterne således, at hvis du ved et uheld skulle løbe tør for batteri, så har du stadig lys på cyklen, så du kan finde hjem i mørket.

Herudover kommer cyklen også med ringlås, som benytter samme nøgle som batterilåsen. Hertil kan der tilkøbes en wire, som kan bruges i ringlåsen, så kan du nemt låse cyklen fast til fx en lygtepæl.

Udover ringlås er cyklen udstyret med, fodbremse og rullebremse, 7 indvendige gear, støtteben, punkterhæmmende dæk og en justerbar frempind. Den justerbare frempind gør det muligt for dig, at få den mest optimale kørestilling, for lige præcis dig.

Cyklen er både i dama- og herrecykel lakeret i mat sort, med vores holdbare lak, som vi selv blander i vores lakkeri i Holland. Hertil er den stylet med  blanksorte stafferinger, hvilket giver et stilrent, eksklusivt og tidløst look. Damecyklen kommer også i en mat lilla, med en lysere staferingsfarve, som forstærker cyklens feminime udtryk.

Med Stratos E-go® får du en elcykel med citybikens ergonomi, som sørger for at du kommer hurtigt afsted. Du får også en tidløs og enkel elcykel, som er ideel til at pendle fra og til arbejde eller studie.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Kraftfuld BOSCH centermotor
Fodbremse og rullebremse
Fastmonteret for- og baglygte, som forsynes af elcyklens batteri

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Batteri
11Ah/396Wh/36V
Batteri rækkevidde*
35 til 100 km.
Batteriets placering
Under Bagagebæren
Aftageligt/Fast batteri
Aftageligt
Motorens placering
Centermotor
Elsystem
BOSCH
Type af motor
BOSCH Active
Motorkraft
40 Nm
Display
BOSCH Purion Performance
Aftageligt/Fast display
Fast display
Assistance niveauer
4 køreprogrammer
Forlygte
Forlygten drives af cyklens batteri - AXA Blueline
Baglygte
Baglygten drives af cyklens batteri
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7
Cyklens vægt (ca.)
23 kg.
Batteriets vægt
3 kg.
Forbremse
Rullebremse
Bagbremse
Fodbremse
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Bagagebærer
Lakeret aluminiums bagagebærer
Type af lås
Ringlås - AXA Defender (Samme nøgle til batteriet)
Støtteben
Enkelt-benet støtteben
Dæktype
Punkterhæmmende - Schwalbe
Stelstørrelser (cm.)
57/61 53/57
Farve
Mat sort Mat Lilla, Mat sort


*Den oplyste rækkevidde er ikke en garanti for det antal kilometer man kan køre på cyklen. Det højeste antal km. er målt ved kørsel under optimale forhold (på samme måde som det måles/oplyses på biler). Rækkevidden vil altid være afhængig af vejrforhold, køreunderlag, hvilket terræn der køres i, den samlede person- og bagagevægt, kørestil og lignende. Du kan læse mere i vores artikel om rækkevidde.

Batavus Cykel - Elcykel - Citybike - Herrecykel - Dinsdag E-go Exclusive 2020

Dinsdag E-go Exclusive (H)

Str. 53/57/61 Fra 23.599 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Herrecykel - Agudo E-go® 2019

Agudo E-go® (H)

Str. 57/61 23.299 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Herrecykel - Dinsdag E-go® 2020

Dinsdag E-go® (H)

Str. 53/57/61 Fra 20.599 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Herrecykel - Dinsdag E-go® 2020

Dinsdag E-go® (H)

Str. 53/57/61 Fra 20.599 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.