Garda E-go® Exclusive

25.999 kr.

FREMRAGENDE OG DRIFTSIKKER ELCYKEL MED REMTRÆK

Med en Garda E-go® Exclusive får du en elcykel med en kraftig motor og et stort batteri. Med denne model får du et eksklusivt og praktisk remtræk. Den største fordel er, at et remtrækket holder længere end en kæde. Man siger, at man som hovedregel kan regne med, at et remtræk holder dobbelt så længe som et kædetræk gør. Nogle cyklister beretter, at de har cyklet over 30.000 km, før de har udskiftet dele i remtrækket.

En af grundene til at et remtræk er mere holdbart er, at remmen ikke strækkes ud, på samme måde som en kæde gør, når den bliver brugt. Da remmen ikke strækkes over tid, reduceres sliddet på tandhjulet, der derfor heller ikke skal skiftes så ofte. Du slipper også for at skulle koncentrere dig om jævnligt at skulle smøre og stramme kæden. Udover alt det praktiske ved remtrækket får du altså også en sublim køreoplevelse, da remmet giver et mere konstant træk end en kæde og du vil opleve en mere smooth kørsel.  Læs meget mere om remtræk her.

Cyklen kommer med en BOSCH Active Plus motor, som er støjsvag og reduceret i vægt. Motoren har super god acceleration, så du hurtigt kan få fart i cyklen og med motoren placeret i kranken, får du en sikker og stabil fornemmelse, når du sidder på cyklen.

Garda E-go® Exclusive har fire niveauer af trædeassistance, som er med til at sikre, at du kan få den hjælp du har brug for og at du nemt kan tilpasse assistancen til dine omgivelser. På cyklen sidder også et display, som blandt andet viser hvilken niveau du er på og hvor hurtigt du kører. Displayet er monteret på styret, så det er nemt og enkelt at betjene, også under kørsel.

Elcyklen har et enkelt og klassisk design og kommer i en mat sort lakering, som vi selv blander og lakerer i vores lakkeri i Holland. Cyklens klassiske og elegante stel gør det nemt at stige af og på cyklen, også når du har bagage på cyklen. Garda E-go® Exclusive kommer desuden også med vores Aerflow 2.0 forlygte, hvor lygten er integreret i forskærmen, og hvor lyset, ikke bare kan ses forfra men også fra siden. Du skal derfor ikke være bekymret for at blive overset i trafikken.

Med en Garda E-go® Exclusive er du sikret den mest optimale kørestilling og masser af komfort. Cyklen kommer nemlig med en justerbar frempind som gør, at du får den mest optimale kørestilling for lige netop dig. Komforten får du med den affjedrede sadelpind og forgaffel, som sikrer dig, at du ikke får jag og stød i ryg og lænd når du kører på et ujævnt underlag.

Cyklen har otte indvendige gear og en lukket kædekasse, som er med til at holde graden af vedligeholdelse på et lavt niveau. Herudover kommer Garda E-go® Exclusive med hydrauliske Magura fælgbremser, så du er sikret en hurtigt og effektivt bremsning.

OBS: Cyklen er vist med en kædeskærm, modellen leveres med et kædehjul.

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

Del:
Driftsikker elcykel
Remtræk, som giver mindre vedligeholdelse og lang levetid
Batavus Aerflow 2.0 forlygte, som er integreret i forskærmen
Effektive fælgbremser og forbremse
Affjedret forgaffel og sadelpind

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Batteri
482Wh (13,4Ah/36V)
Batteri rækkevidde*
500Wh - 60 til 120 km.
Batteriets placering
Under bagagebæreren
Aftageligt/Fast batteri
Aftageligt batteri
Motorens placering
Centermotor
Elsystem
BOSCH
Type af motor
BOSCH Active Plus
Motorkraft
50 Nm
Display
BOSCH HD-display
Aftageligt/Fast display
Aftageligt display
Assistance niveauer
4 køreprogrammer
Walk Assist
Walk Assist via betjeningsdisplay
Forlygte
Aerflow 2.0 forlygte, som drives af cyklens batteri
Baglygte
Baglygte som drives af cyklens batteri
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
8 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
26 kg.
Batteriets vægt
2,6 kg.
Forbremse
Hydraulisk fælgbremse - Magura
Bagbremse
Fodbremse og Hydraulisk fælgbremse - Magura
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Sadelpind
Affjedret sadelpind
Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer med elastikker
Forgaffel
Affjedret forgaffel
Type af lås
Ringlås, med samme nøgle til batteriet - AXA Defender
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe Energy Plus
Stelstørrelser (cm.)
48/53/57/61
Farve
Mercury Grey


*Den oplyste rækkevidde er ikke en garanti for det antal kilometer man kan køre på cyklen. Det højeste antal km. er målt ved kørsel under optimale forhold (på samme måde som det måles/oplyses på biler). Rækkevidden vil altid være afhængig af vejrforhold, køreunderlag, hvilket terræn der køres i, den samlede person- og bagagevægt, kørestil og lignende. Du kan læse mere i vores artikel om rækkevidde.

Batavus Cykel - Elcykel - Damecykel - Herrecykel - Unisex Cykel - Napoli E-go® 2020

Napoli E-go®

Str. 48/53 16.799 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Klassisk cykel - Unisex cykel - Herrecykel - Damecykel - Finez E-go® Power Exclusive DE 2020

Finez E-go® Power Exclusive DE

Str. 48/53/57 29.999 kr.
Batavus Cykel - Elcykel - Klassisk cykel - Unisex - Herrecykel - Damecykel - Garda E-go® CC 2020

Garda E-go®

Str. 48/53/57 23.999 kr.
 Batavus Cykel - Elcykel - Klassisk cykel - Unisex Cykel - Damecykel - Herrecykel - Finez E-go® Power NL 2020

Finez E-go® Power NL

Str. 48/53/57/61 Fra 25.999 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.