Brand vision

Cyklen er idag mere end bare et transportmiddel. Den er blevet et livsstilsprodukt, som er med til at tegne billedet af, hvem du er. Det handler i dag ikke kun om, hvilken type cykel, du kører på, men også hvilket design cyklen har.

Oplevelsen omkring Batavus-mærket er meget vigtig for os. Vi ved, at man som kunde gerne vil se, men også gerne røre og prøve sin kommende cykel. Derfor er det vigtigt, at det er nemt at finde en Batvaus-forhandler, så man kan få den rådgivning, der er behov for. Du kan finde din nærmeste forhandler her.

Cyklen er med til at give en oplevelse både for ejeren af cyklen og for omverdenen. Cyklen er med til at signalere både mode og livsstil. Derfor lægger vi mange timer i vores designproces. Vi mener, at fremtiden ligger i cykler, som via designet tør gøre en forskel og skille sig ud.

Sorgløs cykelglæde

Vores drivkraft ligger i at tilbyde cykelglæde gennem kvalitetscykler i et lækkert design. For os er det vigtigt, at du som ejer af en Batavus, altid nyder din cykeltur – uanset om du pendler hver dag eller kun benytter din cykel i fritiden. Og med en Batavus-cykels gode kvalitet betyder det ingenting, om du kører korte eller lange ture.

Sorgløs cykelglæde er for os ensbetydende med en cykel, som er i høj kvalitet, og som du bliver glad af at se på og blive set på. Vi dyrker de fede farver, det cool design og de lækre detaljer og samler det i en kollektion af kvalitetscykler.

Det er cykelglæde, og det er det, vi arbejder for hver dag!

Oplevelsen omkring Batavus-mærket er meget vigtig for os. Vi ved, at kunden gerne vil se, røre og prøve sin kommende cykel.