7.999 kr.

FRISK OG MODERNE ALLROUND CYKEL

Med en Zonar Basic får du den perfekte cykel til både hverdags- og fritidskørsel. Cyklens 27 udvendige gear, gør det til en leg at komme rundt i både byen og på landevejen.

Cyklen fås i både en herre- og dame model. Damecyklen kommer i mat rosa og i en mat sort. Herrecyklen fås i en mat neongrøn og i en mat sort. Alle farver er lakeret i en høj kvalitets lak, som vi selv blander og lakerer i vores lakkeri i Holland.

Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, som ikke drives af et bremsekabel men med bremsevæske. Denne teknik stammer fra biler og giver en nøjagtig og kraftig bremsning, mens der kræves relativt lidt vedligeholdelse, da der ikke slides på cyklens hjul. Du er derved sikret en kraftig og nøjagtigt bremsning på din Zonar Basic.

Yderligere kommer cyklen med 1) Ringlås klargjort til wire, hvilket betyder at du kan tilkøbe en wire som du kan bruge sammen med ringlåsen, så du uden besvær kan låse din cykel fast til et træ eller en lygtepæl. 2) Støtteben. 3) Bagagebærer med elastikker, så du sikkert kan placere din bagage bagpå. 4) Justerbar frempind, så du kan opnå den optimale kørestilling for lige præcis dig. 5) Baglygte og Batavus Aerflow forlygte, som ikke bare kan ses forfra men også fra siderne.

Du får altså med en Zonar en effektiv, praktisk og sikker allround cykel som du både kan bruge til pendlerturen, motionsturen eller oplevelsesturen.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Batavus Aerflow forlygte
Matte eksklusive lakeringer
Justerbar frempind
27 udvendige gear
Effektive skivebremser

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Batteri forlygte
Baglygte
Batteri baglygte
Geargruppe
Shimano Alivio
Gear
27 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
15,4 kg.
Forbremse
Skivebremse
Bagbremse
Skivebremse
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal - Freccia
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - AXA Solid Plus
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe
Stelstørrelser (cm.)
53/57/61/65 48/53/57/61
Farve
Mat Grøn, Mat Sort Mat Sort


Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Atmos 5.2 2020

Atmos 5.2 (H)

Str. 53/57/61 7.799 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Atmos 5.0 2019

Atmos 5.0 (H)

Str. 53/57/61 6.699 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Dinsdag Exclusive 2020

Dinsdag Exclusive (H)

Str. 53/57/61/65 10.699 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.