6.499 kr.

Eksklusiv og moderne citybike

Stratos tager det bedste fra sportscyklen og det bedste fra hverdagscyklen. På den måde får du en citybike, som er letkørende og hurtig og som samtidig ikke er krævende, i forhold til vedligeholdelse, da cyklen kommer med både 7 indvendige gear og hydrauliske skivebremser.

De hydrauliske skivebremser drives ikke, som andre bremser, af et bremsekabel men af bremsevæske. En teknik som stammer fra bilen og som sikrer dig en kraftig og nøjagtigt bremsning. Samtidig sikrer de dig også, en lav grad af vedligeholdelse, da der ikke slides på cyklens hjul.

Stratos kommer både i herre- og damemodellen, i en mat sort lakering, som giver cyklen et særligt eksklusivt udtryk. Derudover kommer cyklen i herremodellen, i en titangrå retrofarve og dame modellen kommer også i en grå, dog en anelse mørkere. Den grå farve giver et særligt retro look, som igen tilfører cyklen et element fra sportscyklen.

Stratos er, ligesom resten af vores cykler, lakeret i en højkvalitetslak, som gør den ekstra slidstærk. Den er lakeret på vores eget lakkeri i Holland og lakeret med en vandbaseret lak.

Skal du bruge cyklen som hverdagscykel, kommer den klargjort til lås og skærme. Du kan derfor gøre den endnu mere egent til hverdagsbrug, alt efter hvad dine behov er. Dette gøres gennem din Batavus forhandler.

Stratos er en citybike i den bedste kvalitet, så du er sikret fornemmelsen som man kender fra sportscyklen. Cyklens udtryk er også inspireret af retro-sportscyklen, så du får en super cool citybike. Herudover giver Stratos dig alt den komfort, som du kender fra den almindelige citybike. Den er perfekt til både hverdagsture og motionsture og du kan, alt efter behov, skrue op og ned for ”hverdagsliret”.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Hydrauliske skivebremser
Eksklusiv lakering i høj kvalitet
Sporty og retro feel
Sort udstyr som fuldender cyklens udtryk

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Forbremse
Hydraulisk skivebremse
Bagbremse
Hydraulisk skivebremse
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal m. ruskind (skal imprægneres)
Type af lås
Ringlås - AXA Solid
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Punkterhæmmende - Schwalbe Durano
Stelstørrelser (cm.)
53/57/61 48/53/57
Farve
Quicksilver, Mat Sort Mat Titan-grå, Mat Sort


Batavus Cykel - Citybike - Damecykel - Atmos 5.1 2019

Atmos 5.1 (D)

Str. 48/53/57 6.599 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Damecykel - Dinsdag Exclusive 2019

Dinsdag Exclusive (D)

Str. 48/53/57/61 10.999 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Damecykel - Atmos 5.2 2019

Atmos 5.2 (D)

Str. 48/53/57 6.999 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Damecykel - Stratos Royal 2019

Stratos Royal (D)

Str. 48/53/57 9.299 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.