ELEGANT OG SPORTY ALLROUND CYKEL

Escala er en strømlinet, elegant og sporty cykel. Den har en slank og sporty ramme og en oprejst og komfortable siddeposition samt en lav indstigning. Du får derfor elementer fra både den klassiske cykel og citybiken.

Cyklen kommer i en herre- og damemodel og en unisex model. Herre og unisex modellen kommer i en elegant matsort lakering og damemodellen kommer i en fin elfenbenshvid. Alle tre kommer med farvedetaljer i den indvendige kabelindføringen, som er med til at understøtte cyklens strømlinet look.

Escala kommer med fodbremse og hydraulisk fælgbremse. Du får derved en genkendelig og pålidelig bagbremse og en kraftig og nøjagtig forbremse.

Cyklen kommer herudover med dynamoforlygte, batteribaglygte, bagagebærer, skærme, støtteben, ringlås, 8 indvendige gear og Chain Case. De to sidstnævnte er med til at holde vedligeholdelsen på cyklen nede, så du kan bruge din tid på at køre på cyklen og ikke vedligeholde den.

Yderligere kommer Escala med en justerbar frempind og affjedring i både sadelpind og forgaffel. Den justerbare frempind gør det muligt for dig at justere styret, så du opnår den optimale kørestilling for lige præcis dig. Affjedringen sikrer dig en høj grad af komfort, da du ikke vil føle jag eller stød i ryg, lænd eller håndled når du kører på et ujævnt underlag.

Med en Escala får du altså en praktisk og komfortable cykel med masser af udstyr og lav vedligeholdelse, som uden problemer kan få fart i dækkene. En rigtig allround cykel, som du kan bruge til pendlerture til og fra arbejde eller oplevelsesture i det blå.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Eksklusiv mat lakering
Effektive hydrauliske fælgbremser
Justerbar frempind
Dynamo forlygte
Sort udstyr som fuldender cyklens udtryk

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
AXA dynamo forlygte
Baglygte
Batteri baglygte
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
8 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
16 kg.
Forbremse
Hydraulisk fælgbremse - Magura
Bagbremse
Fodbremse og hydraulisk fælgbremse - Magura
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer med elastikker
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Dæktype
Schwalbe
Stelstørrelser (cm.)
48/53/57 57/61 48/53/57
Farve
Mat Sort Mat Sort Mat Elfenben