Dinsdag Exclusive

10.999 kr.

ULTIMATIV, EFFEKTFULD OG SPORTY 

Dinsdag Eksclusive er den letteste af sine søskende; Dinsdag Basic og Dinsdag Comfort. Vi har nemlig udstyret denne cykel med fælgbremser og remtræk, hvilket holder vægten nede. Det gør, at du får en super let og hurtig cykel. Fælgbremserne gør det også muligt for dig, som har skruet hænderne rigtigt på, at klare reparationer selv. Remtrækket er genialt, da det udover at holde vægten på cyklen nede, også kan køre tusindvis af kilometer, før det skal skiftes ud. Det skyldes, at det ikke strækkes over tid eller slider på tandhjul, som en kæde gør. Hertil skal du ikke smøre dit remtræk, så der er ingen risiko for fedt eller olie på hænder eller bukser. Du får tilmed også en fantastisk køreoplevelse, da remtrækket er nærmest lydløst og har et mere konstant og umiddelbart træk, som giver en utrolig smoothness.

Dinsdag Exclusive kommer med syv indvendige gear og sammen med remtrækket sikrer det et minimum af vedligeholdelse på denne cykel. Derudover er cyklen udstyret med en dynamo forlygte og baglygte, som sikrer dig, at du ikke bliver overset i trafikken. Du kan derfor sikkert bevæge dig ud på vejene. Du kan også sikkert montere kurv, taske eller transportbokse på cyklens Racktime Snap It bagagebærer. Bagagebæreren har et praktisk system, som gør, at du ”klikker” din eventuelle kurv eller taske på og du kan derfor nemt skifte ud efter behov.

Cyklerne kommer i en lækker og holdbar mat sort lakering, både damecyklen og herrecyklen kommer med en frisk klar blå detalje farve på blandt andet bagagestiver og transfers. Det giver cyklen et cool og sporty udtryk.

Med en Dinsdag Exclusive får du en letvægts citybike med super fedt udstyr, som for eksempel remtrækket, som giver en lækker og smoothe køreoplevelse og Racktime Snap It bagagebæreren, som gør, at du nemt og hurtigt kan montere lige netop den kurv eller taske som du ønsker.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Robust remtræk, som giver minimal vedligeholdelse
Effektive hydrauliske fælgbremser
Dynamo forlygte og baglygte
Racktime bagagebærer med SnapIt funktion
Justerbar frempind

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Dynamo forlygte
Baglygte
Dynamo baglygte
Geargruppe
Alfine
Gear
8 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
15,5 kg.
Forbremse
Hydraulisk fælgbremse - Magura
Bagbremse
Hydraulisk fælgbremse - Magura
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Læder håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Bagagebærer
Aluminiumsbagagebærer - Racktime med SnapIt
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - AXA
Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben
Remtræk
Gates Belt Drive CDN
Dæktype
Schwalbe
Stelstørrelser (cm.)
53/57/61/65 48/53/57/61
Farve
Mat Sort Mat Sort


Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Fonk 3 2019

Fonk 3 (H)

Str. 45/53/57/61/65 5.399 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Dinsdag Comfort 2019

Dinsdag Comfort (H)

Str. 53/57/61/65 7.999 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Dinsdag Basic 2019

Dinsdag Basic (H)

Str. 53/57/61/65 6.699 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Sonido 2020

Sonido (H)

Str. 53/57/61 9.599 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.