Chicane Exclusive

8.699 kr.

DRIFTSIKKER OG ELEGANT CITYBIKE

Chicane Exclusive er en driftssikker og praktisk cykel. Den kommer med det effektive og holdbare remtræk fra Gates. Remtrækket er genialt og det er der mange gode grunde til: remmen kan køre tusindvis af kilometer før den skal skiftes ud, da det ikke strækkes over tid eller slider på tandhjul, som en kæde gør. Hertil skal du ikke smøre dit remtræk, der er derfor ingen risiko for fedt eller olie på hænder eller bukser. Du får tilmed også en fantastisk køreoplevelse, da remtrækket er nærmest lydløst og har et mere konstant og umiddelbart træk, som giver en utrolig smoothness.

I kombination med de indvendige gear og skivebremserne sikrer remtrækket også en lav grad af vedligehold, som gør Chicane Exclusive super praktisk. De Hydrauliske skivebremser tilføjer yderligere cyklen et ”mountainbike” element, idet skivebremserne kommer fra mountainbiken idet de tåler vand, snavs og mudder og de sikrer de en kraftig og nøjagtig bremsning som er ideel i et differentieret terræn.

Chicane Exclusive kommer i en eksklusiv mat sort farve med blå cool detaljer, cyklerne er lakeret i vores holdbare kvalitetslak, som vi selv lakerer på vores lakkeri i Holland. Cyklen leveres med syv indvendige gear og med dynamo for- og baglygte, du kan derfor føle dig sikker i trafikken. Derudover står cyklen komplet med skærme, lås, bagagebærer og støtteben, så du er klar til at begive dig ud i verden med det samme.

Chicane Exclusive er den oplagte pendler cykel idet du kan cykle mange kilometer før remtrækket skal skiftes. Herudover har cyklen en lav grad af vedligehold og du kan derfor bruge tiden på cyklen, i stedet for under den.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Effektivt og holdbart remtræk fra Gates
Dynamo for- og baglygte
Eksklusiv mat lakering i høj lakkvalitet
Hydrauliske skivebremser

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
AXA Blueline dynamo forlygte
Baglygte
Dynamo baglygte
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
7 indvendige gear
Forbremse
Hydrauliske skivebremse
Bagbremse
Hydrauliske skivebremse
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer med elastikker
Type af lås
Ringlås, klargjort til wire - AXA Solid Plus
Støtteben
Justerbart støtteben
Remtræk
Gates Belt Drive CDN
Dæktype
Schwalbe
Stelstørrelser (cm.)
53/57/61/65 48
Farve
Mat Sort Mat Sort


Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Stratos 2019

Stratos (H)

Str. 53/57/61 6.499 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Dinsdag Basic 2018

Dinsdag Basic (H)

Str. 53/57/61/65 6.699 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Fonk 3 2019

Fonk 3 (H)

Str. 45/53/57/61/65 5.399 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Oxford 2019

Oxford (H)

Str. 53/57/61 6.799 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.