6.999 kr.

SPORTY OG EFFEKTIV CITYBIKE

Atmos 5.2 er en super let og lækker cykel – den 3. i Atmos serien og den mest sporty af de 3. Du kommer hurtigt af sted på Atmos 5.2 som er udstyret med racerfælge og skivebremser, som er med til at holde vægten nede på cyklen. Et af de vigtigste steder at spare vægt på cyklen er faktisk på hjulene, idet at hjulene er i bevægelse og en øgning/fald i vægten her, vil have en meget større effekt end ved en vægtændring på f.eks. stellet. Især vægten på fælgen er vigtig da det er her den største centrifugal kraft bliver skabt.

Atmos 5.2 er lakeret i mat blå på herrecyklen og i en mat grå på damecyklen, begge er lakeret med vores kvalitetslak, og stylet med sort udstyr, som er med til at fremhæve cyklens racerudtryk. På herrecyklen har vi brugt guld og lysere blå farver som kontrast til den dybe matte mørkeblå og på damecyklen har vi brugt hvid og nuancer af mat armygrøn, som kontrast op mod den lyse matte grå stelfarve.

Atmos 5.2 kommer med 20 udvendige Shimano 105 gear, så du hurtigt og nemt kan få fart i cyklen. Yderligere er denne dynamiske cykel, er klargjort til både lås og skærme, så du kan få denne stilfulde cykel til at passe præcis til dine behov.

Når du vælger en Atmos 5.2, så får du en dynamisk citybike som både er perfekt som hverdagscykel og til hverdagens motionsture. Den er let og lækker og der er rig mulighed for at slide landevejene ned.

Du har gennem din Batavus forhandler mulighed for at tilkøbe skærme og bagagebærer i mat sort, som kan monteres på cyklen.
 
Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.
 
Del:
Udvendige gear med 105 bagskifter
Hydrauliske skivebremser
Sporty cykel med retro feeling
Mulighed for at tilkøbe skærme og bagagebærer

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Geargruppe
Shimano 105
Gear
20 udvendige gear
Forbremse
Hydraulisk skivebremse
Bagbremse
Hydraulisk skivebremse
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal Seto
Støtteben
Enkelt-benet støtteben
Dæktype
Punkterhæmmende - Schwalbe Durano
Stelstørrelser (cm.)
53/57/61 48/53/57
Farve
Mat Mørk Blå Mat Grå


Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Atmos 5.0 2019

Atmos 5.0 (H)

Str. 53/57/61 6.699 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Atmos 5.1 2019

Atmos 5.1 (H)

Str. 53/57/61 6.599 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Stratos Royal 2019

Stratos Royal (H)

Str. 53/57/61 9.299 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Gravel Bike - Herrecykel - Mercury 2019

Mercury (H)

Str. 53/57/61 6.599 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.