7.199 kr.

DYNAMISK OG EFFEKTIV CITYBIKE

Atmos 5.1 er en let cykel, som du virkelig kan komme hurtigt af sted på. For at holde vægten nede på cyklen har vi valgt at udstyre den med racerfælge og hydrauliske skivebremser. Netop disse bremser har længe været brugt på mountainbikes. Den hydrauliske skivebremse har mange fordele for en mountainbike, da den er mindre følsom over for mudder, vand og snavs, og dette er en af hovedårsagerne til, at dette bremsesystem er blevet mere og mere populært. Hertil har hydrauliske skivebremser en kraftig og nøjagtig bremsning, som er en fordel når man kører i et differentieret terræn. 

Cyklen kommer i et mat sort herre- og damesæt. Alle er lakeret med vores kvalitetslak, og stylet med sort udstyr og lækre farve detaljer, for at skabe en flot kontrast, som er med til at fremhæve cyklens racerudtryk.

Atmos 5.1 kommer med 10 udvendige gear og med en Shimano Tiagra bagskifter, så du nemt kan få fart i cyklen. Herudover sikrer de udvendige gear også, at du som rytter får en mere glidende cykel og alt i alt en mere smoothe køreoplevelse. Skulle du have andre behov, end en ren motioncykel, så er denne dynamiske cykel, klargjort til både lås og bagagebærer, så du kan få denne stilfulde cykel til at passe præcis til dine behov. (Lås og bagagebærer skal bestilles hos din Batavus forhandler).

Når du vælger en Atmos 5.1, så får du en effektiv citybike som både er perfekt som hverdagscykel og til hverdagens motionsture. Der er masser af fart i cyklen og du vil med suse forbi de andre på cykelstien.

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Del:
Ukompliceret hverdagscykel
Udvendige Shimano gear
Let og moderne stel
Effektive hydrauliske skivebremser
Mulighed for tilkøb af lås og bagagebærer

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Geargruppe
Shimano Tiagra
Gear
10 udvendige gear
Forbremse
Hydraulisk skivebremse
Bagbremse
Hydraulisk skivebremse
Frempind
Justerbar frempind
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Selle Royal
Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer kan tilkøbes
Type af lås
Klargjort til eftermontering af ringlås
Dæktype
Punkterhæmmende - Schwalbe Durano
Stelstørrelser (cm.)
53/57/61 48/53/57
Farve
Mat Sort Mat Sort


Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Atmos 5.2 2020

Atmos 5.2 (H)

Str. 53/57/61 7.799 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Gravel Bike - Herrecykel - Mercury 2020

Mercury (H)

Str. 53/57/61 6.999 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Stratos Royal 2020

Stratos Royal (H)

Str. 53/57/61 9.699 kr.
Batavus Cykel - Citybike - Herrecykel - Oxford 2020

Oxford (H)

Str. 53/57/61 7.299 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.