Vil du med på cykelferie?

 

TAG MED BATAVUS PÅ CYKELFERIE

 - Og vind et sæt nye cykler

 

Sommer I Danmark

Findes der noget skønnere end lyse sommernætter, de danske kyster, grønne skove og at mærke vinden i ansigtet, når man suser afsted på to hjul? Nej vel? Så hvorfor ikke tage på cykelferie med Batavus denne sommer og oplev vores skønne land? Og mens I nyder ferien, deltager I endda i lodtrækningen om at vinde de Batavus cykler, I drøner rundt på.  

 

Vi søger 3 x par (venner, kærester, familie, kollegaer eller far/mor med teenager), som vil dele deres cykelferieoplevelser med os i video og billeder. Vi stiller cykler, cykeltasker og telte til rådighed den uge, I er afsted. Vi planlægger en del af ruten og kommer med forslag til seværdigheder, der kan besøges undervejs. De øvrige dage kan I selv vælge hvilke veje, I vil udforske.

 

I bliver udstyret med lappegrej og modtager lidt udstyr, som er lækkert at have med, når man er afsted på cykelferie. I vil også blive forkælet med små overraskelser undervejs.

 

For at deltage skal I…

  • kunne holde til en aktiv ferie med mellem 40 og 50 km. i benene om dagen
  • selv stå for forplejning samt omkostninger ved overnatning, hvis I ønsker bedre komfort end gratis teltpladser/shelters
  • selv sørge for liggeunderlag og soveposer
  • have en offentlig profil på Instagram eller Facebook. Har I profiler på begge platforme, er det et plus
  • selv kunne lappe en cykel
  • køre med cykelhjelm
  • dokumentere jeres ferie med daglige opslag, som består af billeder og/eller videoer. Disse deler Batavus også på egne digitale platforme

 

Det med småt… men godt

I skal være godt kørende. Derfor stiller vi Batavus cykler til rådighed, som bliver jeres transportmidler på cykelferien. Vi ønsker at promovere glæden ved at cykle, og alle deltagere må være indstillet på, at jeres billeder deles og anvendes kommercielt. I cykler selvfølgelig på eget ansvar, så sørg for, at I har de korrekte skadesforsikringer, som dækker alle på turen.

 

Ser du dig selv sammen med en, du har kær, i ovenstående, så send straks en ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra jer!

 

Sådan ansøger I

Send en mail til info-dk@batavus.com, hvor I vedhæfter billeder af jer selv, og skriv lidt om, hvem I er; alder, hvordan I kender hinanden, hvor I bor, hvilken landsdel I godt kunne tænke jer at besøge (vi kan ikke love, at vi kan opfylde det, men vi vil prøve). Understreg hvorfor vi lige nøjagtigt skal sende jer på cykelferie. Vedhæft også links til jeres Instagram- og/eller Facebookprofil.

 

Vi har udviddet ansøgningsfristen og skal vi først have ansøgningen senest den 12/5 2021. Vi kontakter de udvalgte senest den 21/5 2021

 

 

Cykelferie