STRATOS SERIEN - BIKE OF THE MONTH

”Du pendler en del kilometer til job eller uddannelse. Du elsker en hurtig og let cykel, men værdsætter også, at din hverdagscykel er praktisk og rimeligt nem at vedligeholde. Du kan godt lide langtidsholdbart og klassisk design med et twist… Din cykel skal holde længe, og du vil også gerne elske dens udseende om nogle år.”

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse af din yndlings hverdagscykel? Så skal du kigge nærmere på vores Stratos-serie, som indeholder tre forskellige modeller, der tilgodeser de forskellige behov, forskellige mennesker har til deres citybike. Kendetegnende for dem alle er, at de har indvendige gear, og at de er lavet med tanke for gode pendlerture og komfortabel bykørsel.

Stratos: Er den mest sporty i serien, en no-nonsens og cool cykel. Uden en helt masse udstyr, og det letter naturligvis både cyklens udtryk og vægt. Effektive hydrauliske skivebremser sørger for, at du kan bremse effektivt ned fra høj fart. Helt enkelt og råt udvalg af farver. På med rygsækken og fuld fart fremad!

Stratos Basic: Her er der tilført flere komfort-elementer f.eks skærme og bagagebærer. Den justerbare frempind gør det nemt at finde den ideelle siddstilling for dig, hvis du f.eks gerne vil sidde lidt mere oprejst.Cyklen har fodbremse og en meget vedligeholdelses-venlig rullebremse i forhjulet. I designet er der lagt vægt på afdæmpede, men alligevel sporty og smukke kontrast-farver.

Stratos Royal: Denne model fås i en klassisk smuk farvekombination, der får en til at tænke på kaffe og karamel! Her får du udover skærme, justerbar frempind, lås, støttefod også  en navdynamo og effektiv forlygte, så du altid kan se! Bagagebæreren er af mærket RackTime, og her kan f.eks fås forskellige kurve til at klikke direkte på.

…Og må vi så tillade os at slå et slag for det støtteben, der sidder på alle tre modeller: Et af Batavus designet ben, der er justerbart og solidt, og som er et af de mest stabile støtteben på markedet.

 

Køber du cykel fra Stratos serien i februar måned, har du mulighed for at blive en af de heldige, der vinder cyklens pris retur. Vi trækker lod om den pågældende cykel hver måned, du skal blot oploade et billede af dig selv med din nye cykel på vores facebook-profil eller på vores instagram-profil under #batavusbikeofthemonth

Kvittering på køb af cyklen i den pågældende måned, skal kunne fremvises.

Hos din forhandler kan du sammen med cyklen få udleveret et postkort, som fortæller dig, hvordan du kan være med i konkurrencen. Find din forhandler her.