Januar cykel

 

Det er blevet januar, og selv om vinteren stadig kan være lang (og især virke lang), så kan man nu begynde at registrere, at lyset så småt begynder at vende tilbage: Hvis du er én af dem, der – lige som jeg- kommer hjem ca. 16.30 fra jobbet, så kan man i slutningen af måneden se, at decembers mørke har sluppet os, og der ikke længere er helt så mørkt, når man sætter nøglen i hoveddøren.

Det er nu, jeg har allermest lyst til at invitere foråret indenfor: Både i mine stuer og i mit tøjvalg. Det er nu vi får lyst til at komme ud, få frisk luft, dyrke den motion, som mange har et nytårsforsæt om at gøre til en del af deres hverdag…gøre de første indledende øvelser, for måske at finde ny cykel til foråret. For hvorfor ikke cykle mere i hverdagen og slå to fluer med et smæk: Motion OG pendling.

 

CS Spirit Plus - Luk lyset ind

 

Personligt er jeg total til fals for alle de aqua toner, og mit øje fanger altid de forskellige blå-grønne nuancer, lige fra svag turkis, over i en mere douche blå eller en mere mørk petroleumsfarvet tone.

Når vi designer og vælger farvekombinationer til vores Batavus-cykler, får jeg ofte sneget et par modeller ind i den farveskala. Jeg kan da ikke være den eneste kvinde, der elsker de farver? De er klassiske uden at være kedelige, farverige uden at være fjollede.

Derfor er jeg også både vild med og stolt af vores CS Spirit Plus: Jeg synes den fanger det, jeg selv ville elske ved en cykel, man skal bruge til hverdags-pendler-livet i byen. Den er let, sporty men med den fine frontkurv og styrlås også utrolig praktisk. Og så er den fashionabel, smuk og tidløs.

Lotte, Country Manager Batavus Danmark

 

Læs mere om CS Spirit Plus her.