LUCA E-GO® - BIKE OF THE MONTH

Cykler du hver dag på job? Eller vil du gerne cykle oftere? Har du meget bagage med, eller måske barn bagpå?

Er du på jagt efter en fed elcykel, som har masser af klassiske elementer, der gør den super-praktisk i hverdagen, som har masser af fremdrift og et smukt udseende, så skulle du tage og kigge lidt på modellen Luca E-go®.

Med Bosch elsystemet vælger du først og fremmest en centermotor, hvilket betyder at motoren er placeret omkring kranken og ikke trækker på hjulene. Dette føles for det fleste som komfortabelt og naturligt. Tungdepunktet ligger lavt, og cyklens sensor er en såkaldt kraftsensor, der måler hvor megen styrke cyklisten lægger i pedalerne selv, og leverer det samme retur.

Vi har lagt vægt på, at cyklen skulle have et let og lækkert udseende, der vil appelere til de fleste kvinder, der kan se, at deres hverdag vil blive lettere med en elcykel: Med f.eks barn bagpå og indkøb i kurven går den daglige cykletur som en leg med en Luca E-go®. Og dem, som siger at elcykler er snyd og ikke giver motion…til dem siger vi, at alle undersøgelser viser det modsatte. Faktisk vælger folk med en elcykel både at cykle oftere og at cykle længere, så hvis alternativet er bilen, hvem snyder så hvem?

Luca E-go® har naturligvis masser af gode Batavus-features: Vores super-solide støtteben, den smarte styrlås, der betyder, at du kan parkere med fyldt kurv, uden at forhjulet ”flipper rundt”, helt lukket kædekasse, affjedrende sadelpind, skønne håndtag, der er dejlige at holde ved og en god sadel! Endelig kan du få cyklen i to gode farver: Den diskrete Mercury grey med et lillebitte touch af lime elementer, og den elegante matte Brightblue.
 

Læs mere om Luca E-go® her

 

Læs mere om vores Bike of the Month konkurrence her.

#batavusbikeofthemonth