HARLEM SERIEN - BIKE OF THE MONTH

Hvorfor købe en kedelig cykel, når man nu kan få en sej én af slagsen til sine hverdagsbehov? Inspireret af at cykle i storbyen og de behov mange har til deres cykel dér, har vi designet modellen Harlem!

Cyklen er en kombination af klassiske dyder blandet med lethed, fremdrift, komfort og stilsikre rå detaljer. Den er velegnet til at fragte de daglige indkøb og den bagage, man har med sig til f.eks uddannelsessted eller job.

Blandt andet er modellen udstyret med den mega-praktiske styrlås, så du kan parkere cyklen – MED masser af vægt i kurven eller på frontladet – uden at forhjulet svinger rundt, og cyklen vælter. I det hele taget er kurven på damecyklerne en lækker og stærk udgave lavet i aluminium, herrecyklerne er monteret med et cool frontlad; og alle cyklerne har den gode og solide Batavus støttefod. Det kan lyde lidt fjollet at rose en støttefod, men alle cyklister ved, hvor irriterende det er med en lille støttefod, der gør, at cyklen står ustabilt ved parkering! Det har Batavus gjort noget ved!

Så er der bagagebæreren: Den er af mærket Racktime og udover at have et pænt og enkelt design, er der udviklet masser af udstyr til den, der kan klikkes på; det kan f.eks være endnu en kurv eller taske.Endelig kan vi fremhæve den lækre lædersadel og greb, som tilfredsstiller de æstetiske behov, som langt de flest også har til deres cykel…og damemodellerne er krydret med trendy men dog meget enkle metalliske dekorationer ud fra devisen ”less is more”.

En rå storby-cykel som denne fås naturligvis i mat sort til både mænd og kvinder.

Harlem modellen fås også i elektrisk udgave: Har du liiige lidt for langt til job eller uddannelse, til at du faktisk tager dig sammen til at cykle på almindelig cykel, så kan el-cyklens skub i ryggen gøre, at du faktisk kommer afsted på cykel. Og cykler du på elcykel i stedet for at tage bil eller bus, så får du faktisk en rigtig stor motions-bonus ud af det. Så siger pyt til alle dem, der siger at elcykler er snyd, for du ved bedre. Faktisk viste et forsøg sidste år, at en kvinde, som tidligere havde taget offentlig transport 12 km på job, og som nu tog elcykel, blev 5 år yngre i body-age på bare tre måneder!

Miljøet vil også takke dig for at vælge elcykel frem for bil.

Harlem E-go® er udstyret med Yamaha-systemet. Den har en kraftig centermotor med høj yde-evne og et stort og tydeligt display. Endelig har cyklen kraftige og seje skivebremser, der kan sørge for en effektiv opbremsning. Lige som Harlem-modellerne uden motor, fås Harlem E-go® til både mænd og kvinder og er også udstyret med henholdsvis lækkert frontlad eller stor praktisk kurv.

 

Du finder modellerne her: Harlem og Harlem E-go®.

Batavus Cykel - Harlem - Citybike - Damecykel
Batavus Cykel - Harlem - Citybike - Herrecykel
Batavus Cykel - Harlem - Elcykel - Damecykel
Batavus Cykel - Harlem - Elcykel - Herrecykel