Genova E-go® - Bike of the Month

Har du brug for en elcykel med masser af komfort og et stabilt motor-træk, som er uafhængigt af din egen styrke i benene? 
Tænker du, at det nu er tid til at begynde at cykle på arbejde? En elcykel giver dig det lille smule ekstra, der får dig afsted… Uanset om du har tung bagage med, barn bag på, eller bakkerne er for hårde.
 
Du skulle kigge på ”månedens cykel” i juli, nemlig Genova E-go®. Affjedring i forgaffel og sadelpind afhjælper alle de små bump på cykelstierne, og forhjulsmotoren trækker dig stabilt afsted.
 
For øvrigt skulle du ignorere dem, som måske vil fortælle dig, at elcykler er snyd, for kalorieforbrændingen er ganske vist en lillebitte smule lavere ved cykling på en elcykel fremfor på en almindelig: Til gengæld vil du cykle oftere og længere.
 
Du kan også pudse din miljø-glorie ved at vælge elcyklen fremfor bilen, og endelig kan du stikke de bilister, der sidder i kø et stort smil, når du drøner forbi på din cykel og gør noget ved trængsels-problemet.
 
Fordelene ved en forhjulstrukket el-cykel er, at den er relativt enkel, robust og forholdsvis billig. Man kan også kombinere en forhjulsmotor med alle typer gear-systemer, så på Genova E-go® har vi valgt at sætte syv gear og fodbremse på. Foran er der en særdeles stærk hydraulisk bremse, som nok skal hjælpe dig til at bremse hurtigt og sikkert ned.
Sensor-systemet gør også, at træder man ikke selv så hårdt i pedalerne, får man alligevel præcis den hjælp,  man beder om at få på displayet, som har 5 assistance-trin.
 
Genova E-go® laves som udgangspunkt i de elegante og klassiske farver mat mørkeblå og mat sort, og disse to leveres med et 400 w batteri.
 
Her i juli måned introducerer vi dog en skøn  kampagne: Vi laver et begrænset oplag i en frisk og sommerlig mørk-rød og disse leveres med 500 w batteri.
 
Du kan læse meget mere om elcykler generelt i vores guide, den finder du her.
Læs mere om Genova E-go® her.