BIKE OF THE MONTH - Marts 2019

Nu er det nu! Vi sparker gang i årets Bike of the Month konkurrencer og her i marts måned lægger vi ud med vores lækre Genova E-go®.

Så er du på jagt efter en elcykel med masser af komfort, som et alternativ til bilen når du skal på job, så er vores Genova E-go® det helt rigtige valg. Du får en lækker elcykel med et stabilt motortræk, som er uafhængigt af din egen styrke i benene. En Genova E-go® måler med dens rotationssensor nemlig ikke, hvor hårdt du selv træder i pedalerne, som en centermotor gør. Den registerer blot, at du træder i pedalerne og motoren giver hjælp alt efter det valgte assistanceniveau. Det betyder, at du får en elcykel som altid hjælper dig, også på en dårlig dag.

Som Bike of the Month cykel, kan du købe Genova E-go'en® i denne måned, dele et billede af dig selv med din nye cykel, og måske være den heldige, som kan vinde pengene for cyklen retur. Du kan læse mere om konkurrence reglerne her.

                                                  

Fordelene ved denne forhjulstrukne elcykel er mange. Den relativt enkle og robuste motor gør at man næsten kan sætte alle typer bremser på. Genova E-go® kommer med en fodbremse og en effektiv hydraulisk fælgbremse. Den hydrauliske forbremse hjælper dig med at bremse cyklen hurtigt og sikkert. Den smarte rotationssensor sikrer, at også svage ben har en chance på denne elcykel. Og sammen med det store 500Wh batteri, så får du rigtig god rækkevidde, også når du har bagage med eller når bakkerne/modvinden bliver strid.

Med en affjedret sadelpind og en affjedret forgaffel, får du en rigtig god komfort under kørslen. Den justerbare frempind kan indstilles så styret passer til dine behov, så får du den mest optimale og behagelige køreoplevelse. Du kan finde alle elcyklens specifikationer her

                                                  

Men det er ikke kun elcyklens fysiske fordele du får med en Genova E-go®. Du kan også pudse din miljø-glorie, for med en elcykel vil du oftere fravælge bilen, og det er noget der luner på Co2 kontoen. Forestil dig at du slipper for at sidde i kø i det ene lyskryds efter det andet på vej ind i midtbyen om morgenen - med en elcykel kan du drøne smilende forbi frusterede kø-bilister, med god samvittighed.

Og den gode samvittighed forsætter, for selvom at du med en elcykel får hjælp, så slipper du ikke for at lave noget selv og du får derved plus point på motionskontoen,  og vi kan ikke komme uden om at motion er godt for os. Både for krop og sjæl.

 

* Læs mere om denne fordel og andre fordele på tænk.dk