CS Spirit Plus - Bike of the month

Med CS Spirit Plus får du en opmærksomhedsskabende og luksuriøs citybike, som er blevet beriget med inspiration fra 70’ernes retrofarver og et smart samt praktisk frontlad eller kurv. Det gør cyklen funktionel, og derfor er den som skabt til cyklisten, der pendler hver dag.
 
Udover det fede frontlad på herrecyklen og den praktiske smukke lave kurv på damecyklen, så har CS Spirit Plus også indfarvede fælge, skærme og bagagebærer. Cyklen er lakeret i vores høje lakkvalitet, som sikrer cyklen et stærkt og smukt udtryk i lang tid. Damecyklen er lakeret i en smuk aquablå, herrecyklen i en rå betongrå og cyklerne kommer også i et sort sæt. De er designet med kontraster, der inkluderer blanke- og matte lakeringer. På den sorte cykel er stellet lakeret i en eksklusiv mat sort farve, hvor frontladet, forskærmen, forgaflen og fælgene er lakeret i en flot blank sort. På den betongrå og den aquablå model har vi tilladt os at bytte om på effekterne. Frækt, ja! Her er stellet lakeret i den flotte blanke retrofarve, men her er frontladet, forskærmen, forgaflen og fælgene  lakereret i en tone lysere til, og i den matte lakering. Det lækre farvesamspil giver cyklen et fedt finish.
 
Med CS Spirit Plus får du en moderne citybike, som er ovenud praktisk i hverdagen, og som sikrer dig en luksuriøs oplevelse, når du kører på den. Ja, vi vil endda påstå, at den giver dig fantastisk cykleglæde men også en større livsglæde i din hverdag. Og selvfølgelig er der sat fokus på komforten! Cyklen er udstyret med et ’high rise’ styr, der øger/maksimerer komforten, fordi vægten på hænder og arme bliver mindsket væsentligt. Vi har tænkt i behagelig geometri af cyklens linjer, så den både er sporty at køre på og komfortabel lækker at sidde på!
 
Hvis du har stiftet familie og er blevet beriget med en lille øjesten – eller flere – så kan der på bagagebæreren nemt monteres et barnesæde. Og kombineret med det praktiske frontlad eller den lave kurv, så kan du altid have ekstra bagage med hjem, når du er på cykel. Og for lige at pifte den praktiske – og ofte kedelige del - op, så er cyklen udstyret med en betjeningsvenlig styrlås, der sørger for at cyklen står stabilt, når du parkerer den med bagage foran. SMART.
 
Med vores CS Spirit Plus kan du lukke lyset og foråret ind, og nyde det hver dag du hopper på din cykel. Det er ren eye candy og cykelglæde hele året.
 
Med CS Spirit Plus får du en moderne citybike, som er ovenud praktisk i hverdagen, og som sikrer dig en luksuriøs oplevelse, når du kører på den. 
 

Cool design, stor cykleglæde, nemmere hverdag!

CS Spirit Plus er april måneds Bike of the Month. Det giver dig muligheden for at vinde pengene retur for cyklen. Læs mere om konkurrencen her.