Cambridge - BIKE OF THE MONTH

Januar er årets første måned; for mange en kold og trist måned og et anti-klimaks ovenpå december måneds vinterhygge.

Ikke desto mindre er det i slutningen af januar, at vi igen lægger mærke til de første spæde forårstegn: Kører du hjem fra job ved 16-tiden, vil du opdage, at der ikke længere er bulder-mørkt; lyset er så småt ved at vende tilbage.

Hvis måneden ikke byder på masser af sne, er det også i januar, at de første erantis og vintergækker presser sig op gennem den kolde jord: Alt sammen tegn til, at det er på tide at tænke i cykel-indkøb!

Cambridge er én af vores allermest populære modeller, og har været det i mange år. Det er den robuste og smukke klassiker, der holder i mange år. Dame-modellerne er udstyret med en stor kurv og styrlås, hvilket er virkelig praktisk, når du skal parkere cyklen og har masser af varer i kurven. Den lukkede kædekasse sikrer dig et minimum af vedligehold, så din kæde forbliver let-kørende.

Kan du se dig selv cruise gennem byen på en cykel, som du sidder fantastisk på, og som samtidig giver dig en udstråling af chik retro, skal du kigge på Cambridge’n.

Hvis du tænker grønt og også investerer i forbrugsgoder, der skal holde længe, og som derfor skal have et udseende, man ikke bliver træt af, vil Cambridge’n falde i din smag: Klassisk, smuk, elegant er ord der kendetegner modellen.

Til herrerne laver vi den i blank sort, og kvinderne kan foruden sort også vælge den smukke sierragrønne version.

Køber du Cambridge i januar måned, har du mulighed for at blive en af de heldige, der vinder cyklens pris retur. Du skal blot oploade et billede af dig selv med din nye cykel på vores facebook-profil eller på vores instagram-profil under #batavusbikeofthemonth

Kvittering på køb af cyklen i den pågældende måned, skal kunne fremvises.

Hos din forhandler kan du sammen med cyklen få udleveret et postkort, som fortæller dig, hvordan du kan være med i konkurrencen. Find din forhandler her.

 

Vil du vide mere om cyklen så kan du finde den her.