Bronx serien - Bike of the month September

De er charmerende, komfortabel og er en moderne klassiker. Vores Bronx serie er lækre hverdagscykeler for både store og små. Serien består af to modeller; Bronx og Bronx Kids.

Børne cyklen er inspireret af damecyklen. Bronx Kids er yndige pigecykler, unden at de bliver alt for tøsede. Så kan din princesse komme til at ligne sin mor eller storesøster. 
Cyklen kommmer i to storrelser, i en 20" med 30 cm. stel og i en 24, hvor stellet er 38 cm. Hver af størrelserne kommer i to farver. I en spændende klassisk rød og i en eksklusiv mat sort-grøn.

Pigecyklen kommer med både kurv og bagagebærer, så er der både plads til tasken bagpå og bamsen foran. Modellen har indvedige gear og en lukket kædekasse, så hverdags vedligeholdelsen er minimal.
Der er to bremser på cyklen, den klassiske fodbremse og en effektiv håndbremse. Cyklerne kommer med lygter som kan ses fra siden, så er sikkerheden i top.

Den traditionelle "bedstemorcykel" er god til bykørsel og er perfekt til shoppingture. Den oprejste kørestilling giver et godt overblik i trafikken og med den store kurv er der plads til både take og indkøbsposer.

Bronx er en klassisk cykel med et moderne twist og som er praktisk. Den store kurv giver god plads til det du har med på cyklen, og med den praktiske styrlås er du fri for at cyklen vælter, når kurven er fyldt. Det er nemt og lækkert.
Den lave indstigningshøjde på cyklen gør det nemt for dig at komme af og på, også når cyklen er fuldt lastet eller når du har barnesæde på cyklen.

Cyklen kommer i to lakeringer; i en klassisk dyb rød og i en urban sort-grøn i eksklusiv mat. Den smukke retro kædeskærm, den store kurv, bagagebæret og skærmene er alle lakeret i samme farve som cyklen stel og selvfølgelig i samme høje kvalitet. Med Bronx kan du ikke undgå at blive lagt mærke til på cykelstien, mens du klare dagens gøremål.

Vi vil gøres hverdagen til en fest, og kombinerer derfor gode, letkørende cykler med et lækkeret design. Der er blevet til en livsstil at tage cyklen idag og bæredygtig transport og gode motionsvaner kan gøres endnu mere cool ved også at elske designet og udseendet på sin cykel. Når designet på cyklen spiller får man helt simpelt lyst til at cykle mere...!

 

Du kan læse mere om cyklerne her: Bronx Kids 20" - Bronx Kids 24" - Bronx

Med Bike of the Month cyklerne kan du være med i konkurrenen om at vinde pengene for cyklen retur. Læs mere om konkurrencen her.