Bike of the Month - Oxford

Komfort, fart og lækkert design

Oxford er en lækkerbisken af en citybike, hvis stel læner sig op ad den klassiske cykel. På den måde får du med Oxford modellen, farten fra citybiken samtidig med at du har får komforten fra den klassiske cykel. Oxforden er derfor en rigtig god hverdagscykel - altså en cykel til dig der cykler tit, måske til job, studie eller bare godt kan lide at cykle en tur.

Lav grad af vedligehold 

Cyklen kommer med fodbremse, rullebremse og syv indvendige gear. De indvendige gear og rullebremsen giver en lav grad af vedligeholdelse og du får altså en cykel som er nem og praktisk - ideelt hvis man ikke er den store mekaniker og hellere vil bruge sin tid på andre og sjovere ting. Herudover kommer Oxforden også med skærme, støtteben, bagagebære og dame modellen kommer også med kurv så der er rig mulighed for at handle til eller fra din destination. 

Den gyldne dame eller den klassiske sorte

Damecyklen kommer i to farver; guld og sort – Blackpearl. Ja du læste rigtigt; cyklen kommer i en guldfarvet lakering. Du bliver som en funklende guldbar på cykelstien. Den sorte lakering, Blackpearl lakeringen, er sort med en undertone af rød, så metallic lakken i lyset fremstår varm og lækker. en super flot og elegant farve. Både den store aluminiums kurv og kædeskærmen er lakeret i samme holdbare lak og farve som cyklens stel. Begge farver er stylet med brunt udstyr for et lækkert og eksklusivt look. Udover de smukke og holdbare kvalitetslarkeringer, kommer dame modellen også med styrlås. Det giver en ekstra støtte til en fyldt og tung kurv som gør at cyklen ikke vælter. 

Den sorte herre 

Herrecyklen er lakeret i den samme flotte Blackpearl, som damecyklen og også her er cyklens skærme og kædeskærm lakeret i samme farve som cyklen og med samme holdbare lak. Herremodellen har ligeledes brune håndtag og saddel, hvilket sætter prikken over i’et på Oxforden og gør den ekstra lækker.

Så er du til en praktisk og komfortable cykel med fart og et lækkert design - så er Oxforden cyklen for dig! 

Oxford herre
Oxford dame sort
Oxford dame sort
Oxford dame guld