BIKE OF THE MONTH - Atmos serien

Sportscykel, hverdagsracer, citybike: Kært barn har mange navne. Ens for dem alle, er at cyklerne er skønne til de lange ture, men er naturligvis også ideelle til dig, der bare prioriterer fart og let kørsel i hverdagen.

Med Atmos serien bryster vi os af, at have lavet en serie af lækre sportscykler, der tilfredsstiller de fleste, der har behov for at pendle lidt længere, men ønsker en cykel mere komfort.

Lethed, gode køre-egenskaber, gode gear og bremser samt god kørestilling har været nøgleordene, da vi designede denne serie. Vi har haft for øje at skabe cykler med langtidsholdbart design med et twist… Din cykel skal holde længe, og du vil også gerne elske dens udseende om nogle år.

Vores Atmos serie er skabt til både fart og fornøjelse. Og sportscyklen er til dig, der satser på både fart og effektiv transport. Det er en type cykel, der tager udgangspunkt i en racer-cykel, men har mere komfort end raceren. Cyklen byder på et cool og trendy design og egner sig perfekt til varieret kørsel på asfalt. Mange, der skal pendle lidt længere, foretrækker denne type cykel selv til almindelig jobkørsel og til indkøb – men det er typisk også dem, der altid overhaler de andre på cykelstien.

Cyklerne kan monteres op med skærme og bagagebærer, så de er praktiske både når du pendler til job eller uddannelse, og når du skal på cykelferie.

 

I serien findes tre cykler, der tilgodeser forskellige behov, alt efter hvilken type cyklist man er:

Atmos 5.0 er den med de fleste komfort-løsninger; lidt højere frempind som giver god siddestilling, og cyklen leveres med både støtteben samt skærme og bagagebærer af mærket Racktime. Til det mærke bagagebærer kan du få forskellige ”klik-på” løsninger. Cyklen har 8 udvendige gear (Shimano Claris bagskifter) og stærke hydrauliske skivebremser. Både herre- og damemodellen fås i matsort.

Atmos 5.1 får en tand mere i forhold til sportyness… Her har vi en helt stripped model med en 10-krans og en Shimano 105-bagskifter samt hydrauliske skivebremser. Modellen fås i mat sort til begge køn, men er man bare til noget lidt lysere end sort, så fås herremodellen i en flot mat blå.

Atmos 5.2 er god hvis du bor i et område med en del bakker og har brug for lidt flere (lavere) gear. Her får du også den gode 105-bagskifter, men cyklen har to klinger foran, så du kan vælge imellem 20 gear. Denne model kan fås i en smuk titan grå i damemodllen og i en eksklusiv mat mørke blå i herremodellen. 

 

Køber du en Atmos model, i april 2018, så kan du blive den heldige som kan vinde pengene retur for cyklen. Du kan læse mere om kokurrencen her.