BIKE OF THE MONTH

"Klassisk og stilfuld cykel som lever op til alle de traditionelle dyder, med moderne udstyr og look."
BATAVUS DENMARK
Cambridge - Januar 2018
Cambridge er én af vores allermest populære modeller, og har været det i mange år. Det er den robuste og smukke klassiker, der holder i mange år. Dame-modellerne er udstyret med en stor kurv og styrlås, hvilket er virkelig praktisk, når du skal parkere cyklen og har masser af varer i kurven. Den lukkede kædekasse sikrer dig et minimum af vedligehold, så din kæde forbliver let-kørende. Kan du se dig selv cruise gennem byen på en cykel, som du sidder fantastisk på, og som samtidig giver dig en udstråling af chik retro, skal du kigge på Cambridge’n. Hvis du tænker grønt og også investerer i forbrugsgoder, der skal holde længe, og som derfor skal have et udseende, man ikke bliver træt af, vil Cambridge’n falde i din smag: Klassisk, smuk, elegant er ord der kendetegner modellen.

Langtidsholdbare farver

Damecyklen kommer i to klassiske farver, den traditionelle sorte og i en lækker grøn. Herrecyklen kommer stilsikkert i en blank sort. Med Cambridge får du en lækker klassisk cykel, hvis farver er udvalgt til at kunne holde i mange år frem. Cyklerne er lakeret i vores kvalitets lak, som er ekstra holdbar og derfor kan holde til at komme ind og ud af overfyldte cykelstativer.

Køb og vind pengene retur

Hver måned får du chancen for at vinde pengene for dit køb af månedens cykel retur. Du skal blot dele et billede af dig selv med månedens cykel på vores Facebook eller Instagram side med #batavusbikeofthemonth. Så trækker vi en vinder, mellem alle billdeder, hver måned.

Kvittering for køb af cyklen den pågældende måned skal kunne forevises.

KLASSISK "BEDSTEMORCYKEL"

"Bedstemorcykler" er gamle klassikere, som stadig er smukke og praktiske cykler. Med en Cambridge får du en klassisk og funktionel cykel, med lukket kædekasse samt navdynamo. På damecyklen er der yderligere en rummelig kurv, og den praktiske styrlås sikrer at cyklen ikke vælter, når kurven er fyldt.

Cyklen er stylet med indfarvede skærme som giver et luksuriøst udtryk, især sammen med de farveafstemte transfers. Den lukkede kædekasse er også farveafstemt og med til at gøre cyklen funktionel  og sikre dig et minimum af vedligeholdelse. Yderligere er rullebremsen foran stort set vedligeholdelsesfri.

Med en Cambridge får du en klassisk cykel, som er stilfuld og praktisk, som giver dig en mageløs køreoplevelse. Både dame- og herrecyklen kommer i sort, og damecyklen kommer også i en smuk mørk grøn lakering.

Læs mere om cyklen her.