3.799 kr.

Smart og sikker drengecykel

Når din store dreng skal have ny cykel, så er det vigtigt, at det er en god cykel, som sikrer ham daglig cykelglæde. Snake 24” er en smart og sikker cykel som fås i to farver, en mat sort med cool gule detaljer og transfers og en mørk blå med røde og blå detaljer og transfers. Cyklen er udstyret med ringeklokke, bagagebærer, lys og lås.

Det er ekstra vigtigt, at dit barn har en cykel af god kvalitet, og hvor der er lagt vægt på sikkerheden, når han begynder at bevæge sig ud i trafikken. Derfor er der på en Snake 24”, både fodbremse og håndbremse, samt LED for- og baglygter. Desuden kan det nævnes, at cyklen kommer med affjedret forgaffel, som er med til at sikre, at han har god komfort på cyklen.

Med en Snake 24” får du en sej og sjov drengecykel til din store dreng. Cyklens stelstørrelse er 38 cm. med en hjulstørrelse på 24".

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din søns højde/benlængde der afgør hvilken størrelse cykel der er behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Ved hjælp af dette link finder du Snake 26".

Del:
Forgaffel med affjedring
3 indvendige gear
Fuldt udstyret med lys, lås og klokke
Bagagebærer med elastik
Fodbremse og to håndbremser

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Batteri forlygte
Baglygte
Batteri baglygte
Geargruppe
Shimano Nexus
Gear
3 indvendige gear
Forbremse
Fælgbremse
Bagbremse
Fodbremse og fælgbremse
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Batavus
Bagagebærer
Bagagebærer med elastik
Forgaffel
Affjedret forgaffel
Type af lås
Ringlås
Støtteben
Enkelt-benet støttefod
Stelstørrelser (cm.)
38
Farve
Mørk Blå, Mat Sort


Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.