Snake 20"

2.999 kr.

Cool og pålidelig drengecykel

Når din store dreng skal have ny cykel, så er det vigtigt, at det er en god cykel, som sikrer ham daglig cykelglæde. Snake 20” er en cool og pålidelig cykel, der findes i 2 varianter, en i blå med røde og sorte detaljer og en i hvid med sorte og grønne detaljer. Begge cykler har fede farve detaljer på udstyret og cool transfers. Cyklen er udstyret med ringeklokke, bagagebærer, lys, lukket kædekasse og lås.

Det er ekstra vigtigt, at dit barn har en cykel af god kvalitet, og hvor der er lagt vægt på sikkerheden, når han begynder at bevæge sig ud i trafikken. Derfor er der på en Snake 20”, både fodbremse og dobbelte håndbremser, samt LED for- og baglygter. Desuden kan det nævnes, at cyklen kommer med affjedret forgaffel, som er med til at sikre, at han har god komfort på cyklen.

Med en Snake 20” får du en sej og sjov drengecykel til din store dreng. Cyklens stelstørrelse er 30 cm., med en hjulstørrelse på 20".

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din søns højde/benlængde der afgør hvilken størrelse cykel der er behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

Ved hjælp af dette link finder du Snake 22".

Del:
To håndbremser og en fodbremse for ekstra sikkerhed
Affjedret forgaffel for ekstra komfort
Shimano Nexus tre indvendige gear
Fuldt udstyret med lys, lås og ringeklokke
Bagagebærer med elastik

FIND EN FORHANDLER NÆR DIG

Specifikationer

Forlygte
Batteri forlygte
Baglygte
Batteri baglygte
Gear
3 indvendige gear
Cyklens vægt (ca.)
14 kg.
Forbremse
Fælgbremse
Bagbremse
Fodbremse og fælgbremse
Greb
Kunststof håndtag
Sadel mærke
Batavus
Bagagebærer
Bagagebærer med elastik
Forgaffel
Affjedret forgaffel
Type af lås
Ringlås
Støtteben
Enkelt-benet støttefod
Stelstørrelser (cm.)
30
Farve
Hvid, Blå


Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.