Børnecykler

I vores kollektion af børnecykler har vi alt fra den første cykel med støttehjul, til dit barns sidste skolecykel. Det betyder meget for os, at de mindste i trafikken også er sikre, så derfor er vores børnecykler lavet efter samme strenge kvalitetskrav og med de samme kvalitetskomponenter,  som på vores voksen cykler. 

Farverne er muntre, og cyklerne er betagende og søde. Til de lidt større kan du få lækre og trendy cykler, som er mini udgaver af de voksnes cykler.

Efterhånden som børnene bliver større, så begynder de at stille flere og flere krav, også til deres cykler. Derfor udstyrer vi også vores børnecykler efter de krav som den tiltænkte aldersgruppe har til cyklen. Alt efter model kommer cyklerne enten med fodbremse eller en kombination af fod- og håndbremse. Også gearene følger med, fra ingen gear til de mindste og op til 7 gear til de største.

Når børnene selv begynder at cykle i skole, er det vigtigt at de har en cykel som passer til deres behov. Der skal både være plads til skoletasken og sportstasken, derfor kan det være en fordel at vælge en cykel som både har bagagebærer og kurv eller frontlad foran. Så er man sikker på at ens barn kommer sikkert frem, uden at taskerne falder af bagagebæreren under kørsel.  

Søg model

Batavus Cykel - Børnecykel - Pigecykel - Bronx Kids 2017

Bronx Kids

Str. 30/38 Fra 3.899 kr.
Batavus Cykel - Børnecykel - Pigecykel - Bronx Kids 2017

Bronx Kids

Str. 30/38 Fra 3.899 kr.

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater på din søgning.